"Jag vill passa på att tacka för mina år i styrelsen för Barncancerfonden Mellansverige, ett viktigt arbete börjar närma sig sitt slut för mig." /Sussan Isaksson

Det blir ljusare igen

Mellansveriges sekreterare Sussan Isaksson ser ljusglimtar bortom vintern och tackar för sin tid i styrelsen.

Februari är i antågande och visst har väl ni som jag märkt att det ljusnar ute? Sakta och säkert går vi mot den ljusare delen av året och jag tror vi alla längtar lite till vårkanten. Och vi stannar kvar lite i februari nu när vi ändå är här, för jag vet att även denna månad bjuder på några ljusglimtar. Vad sägs om att smycka hemmen med vackra färgsprakande tulpaner, ge ett hjärta till någon på Alla hjärtans dag och varför inte äta semlor hela februari?! Att februari är en lite kortare månad kan vi också glädjas åt, februarilönen räcker ett par dagar längre in i mars.

En dag som jag vill ägna lite extra tid åt är Internationella barncancerdagen den 15 februari. Varje år lyssnar jag på den otroligt fina låten "Child 4 Child – We Are One" på YouTube, för att väcka hjärtat, minnas och tänka lite extra på kampen mot barncancer. I år får vi göra annorlunda vad gäller fysiska större ljusmanifestationer. Jag tänder mitt ljus i fönstret för alla barn som drabbats av cancer. Hur tänder du ditt? En marschall i trädgården kanske?

Jag vill även passa på att tacka för mina år i styrelsen för Barncancerfonden Mellansverige, ett viktigt arbete börjar närma sig sitt slut för mig. Det har varit otroligt givande och lärorikt. Jag känner mig nöjd med det jag åstadkommit i styrelsearbetet och jag tycker att det som legat mig varmt om hjärtat fått tagit plats i diskussionerna. Att få väcka tankar om tillgänglighet, att vi alla ska kunna nå platser utan att behöva be om hjälp är viktigt, det är en stor del i att få känna delaktighet. Jag kan verkligen rekommendera att ni nominerar er själva eller någon annan ni tycker passar till styrelsen. Jag lovar att ni inte ångrar er, det är ett givande och roligt arbete som betyder mycket för många. Det är ett härligt gäng människor som sitter i styrelsen och alla har ett ton med erfarenhet att utbyta.

Jag hoppas och önskar att vi snart kan starta upp alla aktiviteter på nytt igen! Tills dess, ta väl hand om varandra.

Bästa hälsningar,

Sussan Isaksson
Sekreterare och aktiv i Uppsalagruppen