Hur bra är inte det?

10 procent av intäkterna från Heléne Sikdals tavelförsäljning går till Barncancerfonden Mellansverige.

Heléne Sikdal från Västerås är konstnären och musikern som bidrar till Barncancerfonden Mellansverige genom sin konst. Heléne är professionell valthornist, men samtidigt en flitig skapare av impressionistisk konst. Helénes son drabbades en hjärntumör i tonåren, och sedan dess har engagemanget inom Barncancerfonden funnits med. Nu tar hon steget att genom sitt måleri samla in pengar till Barncancerfonden Mellansverige. Så här beskriver hon själv sin verksamhet:

"Färger är min stora inspirationskälla; färger från naturen, färger från tyger, mönster och inredning eller andra vardagsting. Jag målar i abstrakt, impressionistisk form där jag mer strävar efter ett känslomässigt innehåll snarare än något som kan verbaliseras. Jag vill att mina tavlor upplevs och berör och att varje betraktare hittar sitt eget innehåll i dem.
Visste du att 10% av intäkterna från min tavelförsäljning blir en gåva till Barncancerfonden Mellansverige? När ni köper en tavla av mig bidrar ni med andra ord till en bättre vardag för cancerdrabbade barn och deras familjer. Hur bra är inte det?"

Så, köp Helénes tavlor och bidra samtidigt till stödet till barncancerdrabbade familjer i Mellansverige! Kanske något för din arbetsplats?

Och lyssna gärna på podcast-avsnittet med Alfred Cort – Heléne Sikdals son:

Kommer jag att överleva – kommer jag att dö?

ABSTRAKT

Läs mer om Helénes konst på:

HS ABSTRAKT
COLOURFUL ORIGINAL ART FOR YOUR HOME OR WORKSPACE