Massör sökes!

Är du en välmeriterad friskvårdare som söker nya uppdrag och samtidigt vill medverka till att stötta barncancerdrabbade familjer? Då kanske du är föreningens nya massör?

Barncancerfonden Mellansverige har sedan många år erbjudit massage till inneliggande föräldrar och nära anhöriga på Akademiska barnsjukhuset i Uppsala. Som barncancerdrabbad förälder i kris och under stress, kan en stunds egenvård vara välgörande och energiåterhämtande, och detta stöd vill föreningen bidra med.

Då vår tidigare massör har slutat, söker vi nu en ersättare. Barncancerfonden Mellansverige söker dig som är massör och som med egen firma kan leverera massage på sjukhuset på uppdrag av oss. Omfattningen handlar om ca 8-10 timmar i månaden. Föräldramassagen har tidigare utförts kvällstid, men upplägget är flexibelt och anpassas efter behovet på avdelningen samt utförarens möjligheter. Arvode faktureras per timme. Massagebänk finns tillgänglig, men handdukar och oljor etc. tillhandahålls av massören.  

Är du en välmeriterad friskvårdare som söker nya uppdrag och samtidigt vill medverka till att stötta barncancerdrabbade familjer? Då är du välkommen att anmäla ditt intresse till oss. Skicka en intresseanmälan till mellansverige@barncancerfonden.se och berätta lite om dig själv, dina förutsättningar och din inriktning som massör, så återkopplar vi och berättar mer om uppdraget.

Välkommen med din intresseanmälan!