Vill du eller ditt barn ha en handstickad mössa med ett vackert och fantasifullt mönster? Kanske en jordgubbe? Eller elefanter? Traktorer...?

Vill du ha en jordgubbsmössa?

Finnes: Vackra och fantasifulla barnmössor med bl.a. bärmönster – skänkes av handarbetande "60-plus-tjej" i Enköping!

Ann-Kristin Andersson i Enköping har under många år sålt sina egenstickade mössor och grytlappar på marknader, och inte minst julmarknader. Men som vi alla vet, blir det ju tyvärr inte så mycket av det i år. Då fick Ann-Kristin idén att istället skänka sin senaste produktion mössor till Barncancerfonden Mellansverige. Nu hoppas hon på att ni – våra medlemmar, vill ha något riktigt fint och varmt på huvudet i vinter. Läs Ann-Kristins berättelse nedan.

Vill du eller ditt barn ha en handstickad mössa med ett vackert och fantasifullt mönster? Kanske en jordgubbe? Eller elefanter? Traktorer...? Välkommen att skicka ett mejl till: mellansverige@barncancerfonden.se och beställ/önska! Mössan skickas då till dig på posten, helt gratis. Du behöver vara medlem i Barncancerfonden Mellansverige för att beställa.

Mössorna finns i storlekarna från 9 månader till 6 år och uppåt. Ange storlek och eventuellt önskemål om mönster. Samt dina kontaktuppgifter såklart. 

Mössorna finns i ett begränsat antal, och vi kan inte garantera denna gåva till alla som beställer. Men ni som har turen att få; publicera gärna en bild på sociala medier, tacka Ann-Kristin Andersson och tagga Barncancerfonden Mellansverige!

Det föll sig naturligt att tänka på er

"Jag har bott i Enköping mitt hela liv. Handarbetat har jag gjort hela mitt liv. Jag började med mössor när pojkarna var små, med namn på, gjorde säkert 100 mössor då. Nu kör jag de här, och stickar med något mönster ibland. Bästa kompisens dotter har blivit benmärgstransplanterad p.g.a. akut lymfatisk leukemi och jag var med henne på Akademiska sjukhuset ibland. Även min f.d. man hade cancer, så det föll sig naturligt att tänka på er."

Varma hälsningar,

Ann-Kristin Andersson