Styrelsen 2018. Från vänster: Christina Andersson, Jessica Albinsson, Emelie Johansson, Helena Larsson, Julia Enqvist Segermark, Robin Sandberg, Henrik Ericsson, Jenny Marsch, Petter Ekelund. Frånvarande: Sussan Isaksson

Rapport från årsmötet 2018

Den 14 april hölls årsmöte för Barncancerfonden Mellansverige. Därmed är Mellansveriges styrelse för 2018 klubbad. Årsmötet ägde rum på Elite Hotel Academia i Uppsala, och dagen innehöll även bl.a. aktiviteter och god mat. Mellansveriges ekonomiska kontaktperson Helena Larsson rapporterar.

Vi var ett 20-tal familjer (ca 100 medlemmar) som sågs till lunch för att avnjuta en fantastisk brunchbuffé på hotellet. Efter brunchen samlades alla i konferensdelen för att delta i Barncancerfonden Mellansveriges årsmöte 2018. Mötet avlöpte väl och vi fick in ett nytt ansikte i styrelsen; Emelie Johansson, som även är aktiv i Uppsalagruppen. Roligt! Välkommen Emelie!

Efter årsmötet höll den nya styrelsen det konstituerande mötet som bl.a. beslutar om den interna rollfördelningen.

Efter årsmötet fick medlemmarna välja på några olika aktiviteter; bad på Fyrishov, hopp och lek på Turbo Sports eller bowling och lasergame på Latitude 59. Vi fördelades ungefär hälften var på Turbo och Latitude 59. En del spatserade runt på egen hand i Uppsala, denna soliga och vackra vårdag.
Bowling
När alla barn och vuxna, fått leka av sig ett par timmar, träffades vi åter på hotellet för en gemensam middag. Barnen fick en egen buffé där de kunde komponera sin egen mini-hamburgare, tillsammans med pommes. Mycket uppskattat och det var många av oss vuxna som blev barn för en stund igen! Till efterrätt fick de en härlig glassbuffé.

Det blev en fin dag med mycket tid för gemenskap och skratt! Tack till alla er som kom!

/Helena Larsson    


Årsmötet 2018

Förändringar/nyheter i grova drag:

  • Björn Helin kliver av styrelsen och som sekreterare. Julia Enqvist Segermark blir ny sekreterare. Björn Helin fortsätter istället som sammankallade i valberedningen för 2018.
  • Henrik Ericsson blir ny vice ordförande.
  • Emelie Johansson väljs in som ny suppleant i styrelsen.

Mellansveriges styrelse 2018

Petter Ekelund, ordförande

Henrik Ericsson, vice ordförande

Helena Larsson, ekonomisk kontaktperson

Julia Enqvist Segermark, sekreterare

Christina Andersson, vice sekreterare

Sussan Isaksson, ledamot

Jessica Albinsson, ledamot

Jenny Marsch, suppleant

Robin Sandberg, suppleant

Emelie Johansson, suppleant – NY!