Skratt och glädje mitt i allt det jobbiga

Christin Collin rapporterar från en Toppen-Träff i Trosa

Resumé av spahelg för föräldrar på Trosa Stadshotell & Spa

Eskilstunagruppen arrangerade under helgen 6-7 april en spahelg för drabbade föräldrar. Helgen möjliggjorde en avkopplande vistelse för föräldrar till cancerdrabbade barn. Deltagarna kunde koppla bort vardagen en stund, utbyta erfarenheter och knyta kontakter.

Eskilstunagruppens Christin Collin rapporterar:
Christin Collin
Denna fina helg började med Afternoon Tea, när vi hade checkat in på lördagen. Vi fick chans att presentera oss för varandra, och de flesta möttes för första gången.
Från 16-tiden var det dags för spa-avdelningen, som var riktigt mysig och behaglig. Alla hade fått välja på en skön massage eller en avslappnande ansiktsbehandling.
Efter dusch och fix samlades några strax innan middagen för att lära känna varandra mer och under middagen var det full fart på allas munnar och skratten var många.
Efter middagen flyttade de flesta av oss till ett ”lounge-rum” där vi satt uppe till åtminstone midnatt, pratade om allt och inget, skrattade så vi grät och hade det så himla trevligt. En riktigt bra kväll, och jag tror alla somnade gott i sina mysiga rum.
Frukostbuffén dagen efter var jättebra, med mycket att välja på. Det fanns chans att även denna dag utnyttja spat, och sedan var det utcheckning och farväl.
Det var ett kanonbra gäng, med otroligt mycket skratt och glädje mitt i allt det jobbiga, och det var så härligt att se och höra.
Hotellet var mysigt och med underbar personal, otroligt ödmjuk och tillmötesgående VD, god mat och rent och fräscht överallt.
En toppen-helg, på ett toppen-hotell med toppen-människor helt enkelt!

/Christin Collin, familjekontakt EskilstunaTrosa