Stöd föreningen

Barncancerfonden Mellansveriges arbete kan genomföras tack vare engagerade medlemmar samt bidrag från företag och privatpersoner. Föreningen får inget stöd av stat, landsting eller kommun och är helt beroende av gåvor. Alla bidrag är därför välkomna, stora som små. Vill du vara med och göra skillnad?

Stöd oss genom insättning på vårt 90-konto

Barncancerfonden Mellansverige står under tillsyn av Svensk Insamlingskontroll som säkerställer att organisationer med 90-konto använder minst 75% av intäkterna till verksamhetens ändamål.

Plusgiro: 90 00 10-0

Bankgiro: 900-0100

Swish: 123 900 0100

Gåva i samband med begravning

Att skänka en gåva till Barncancerfondens Mellansverige i samband med en begravning, är ett fint och hedrande sätt att hjälpa barncancerdrabbade familjer i Mellansverige. Och det är enkelt!
Läs mer här

Gåva i samaband med högtidsdag

Att skänka en gåva till Barncancerfondens Mellansverige i samband med en födelsedag eller annan högtid, är ett fint och hedrande sätt att hjälpa barncancerdrabbade familjer i Mellansverige, som ett alternativ till presenter. Vill du skänka en gåva i samband med en uppvakning eller annat, hör av dig till kansliet, så hjälper vi dig.

Bli stödmedlem

Du kan också bidra genom att bli stödmedlem i föreningen. 
Läs mer om medlemskap

Samla in pengar till föreningens verksamhet

Alla kan stödja föreningens verksamhet genom att arrangera ett insamlingsevent. Vill du arrangera en egen insamling eller annan aktivitet till förmån för Barncancerfonden Mellansverige? Kontakta då kansliet, så hjälper vi dig.
Kontakt

Företagssamarbeten - sponsring

Som företagssponsor till Barncancerfonden Mellansverige bidrar man till att underlätta tillvaron för cancerdrabbade barn och familjer i Mellansverige.
Läs mer här

Integritetspolicy

Genom att skänka en gåva till Barncancerfonden Mellansverige, accepterar du Barncancerfonden Mellansveriges integritetspolicy. 

Integritetspolicy