Andreas Keymer, tillförordnad enhetschef för Föreningsstöd på Barncancerfonden

Ser fram emot att lära mig mer

Andreas Keymer är tillförordnad enhetschef för Föreningsstöd.

Hej vänner i Barncancerfonden Mellansverige!

Hösten är här och snart kommer vintern. Jag vet inte om alla ni uppskattar hösten lika mycket som jag, men jag tycker varje årstid har sin charm. Jag tycker det är mysigt att kunna vara inne mer, och vad är bättre än en filmkväll i soffan när det är kallt och ruggigt ute?

Mitt namn är Andreas Keymer och jag är sedan i början av oktober ansvarig för enheten Föreningsstöd på riksförbundet Barncancerfonden. I rollen ingår att stötta alla föreningarna i det viktiga uppdraget att finnas där för de som behöver det allra mest. Uppdraget innebär även att utveckla verksamheten så att stödet hela tiden blir bättre och att oavsett vart i landet man är drabbad så ska man mötas av Barncancerfonden på ett likvärdigt sätt.
Min resa inom Barncancerfonden började med ett ideellt engagemang i Stockholm Gotland-föreningen 2017 efter att min son Lucas blivit sjuk första gången. Under de senaste tre åren har jag varit ordförande för den föreningen och det gör att jag har en bra bild om föreningslivet med mig in i min nya roll.

Jag ser verkligen fram emot att lära mig mer om den fantastiska verksamhet som bedrivs i Mellansverige. Jag hoppas även kunna bidra med mina erfarenheter i arbetet framåt.

Med vänligt höstmys,

Andreas Keymer

Se Barncancerfondens alla medarbetare här