Vi söker ledare till ungdomsstorlägret 2019

Vill du vara ledare på ungdomsstorlägret i vår? Är du rätt person för uppdraget - ta chansen!

Barncancerfonden bjuder varje år in ungdomar mellan 13-19 år som har eller har haft barncancer till ett storläger någonstans i Sverige. Syskon är också varmt välkomna.

Lägret arrangeras i år av Barncancerfonden Mellansverige och äger rum den 30 maj - 2 juni. Vi kommer att vara i fjällvärlden, närmare bestämt Sälen. Där kommer vi att bo på Högfjällshotellet och utföra aktiviteter i dess närhet.

Vi hoppas att ca 200 ungdomar kommer resande från Sveriges alla hörn. Det blir många glada återseenden och nya kompisar varje år.

Läs mer om ungdomsstorlägret 2019 här

Men det räcker inte med bara glada ungdomar. För att allt ska fungera behövs även bra ledare som kan vara med och arbeta på lägret. Föreningen söker nu därför volontärer som kan verka som ledare under lägret 2019. Föräldrar till deltagare är bl.a. en lämplig målgrupp för uppdraget.

Känner du att du är mogen för rollen som ungdomsledare och vill bidra med ditt engagemang, vill vi gärna att du kontaktar oss och anmäler ditt intresse. Mejla eller anmäl ditt intresse via formuläret nedan och berätta om din bakgrund och dina erfarenheter.

Mejla till: mellansverige@barncancerfonden.se

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Ledarens roll

Några riktlinjer kring rollen som ledare:

  • Ett gott föredöme.
  • Kunna sätta gränser och agera med auktoritet.
  • Se helheten.
  • Lyhörd - inga ungdomar ska komma utanför gemenskapen.
  • Medverka vid panering och samlingar.
  • Kontinuerlig kontakt med de ansvariga för lägret.
  • Stötta och hjälpa vid speciella behov.
  • Ta egna initiativ inom givna ramar.
  • Ha roligt!

Intresseanmälan ungdomsledare

Medlemskap i Barncancerfonden Mellansverige
Jag har läst och godkänt BCF Mellansveriges integritetspolicy - hantering av personuppgifter

Tack! Nu kan du trycka på skickaknappen. OBS! När du har gjort det SKA det komma upp en tacksida. Om det inte gör det har anmälan inte gått fram. Scrolla ner på sidan för att se om någon uppgift fattas och försök igen.

Tack! Nu kan du trycka på skickaknappen. OBS! När du har gjort det SKA det komma upp en tacksida. Om det inte gör det har anmälan inte gått fram. Scrolla ner på sidan för att se om någon uppgift fattas och försök igen.