Många slag för kampen mot barncancer

Just nu känns det kanske lite avlägset, men ett roligt minne från sommaren 2017 blommade upp då ”Golf mot barncancer” presenterade sitt resultat under årsskiftet. Tävlingarna arrangerades på Tortuna Golfklubb den 3 juni och i Enköping den 18 augusti.

Robin Rynler, arrangör av tävlingarna, är stolt och nöjd. 115 000 kr till Barncancerfonden Mellansverige blev resultatet av de golf-eventen som gick av stapeln på Tortuna GK och Enköping GK under sommaren. Tävlingen har arrangerats på Tortuna Golfklubb i flera år, men under 2017 kom även Enköpings Golfklubb med i leken. Det handlade då om heldagar på banan med bland annat kanonstart, slaggolf, närmast hål, longest drive, mat och trubadurer – till förmån för Barncancerfonden.

– Det blev två riktigt roliga tävlingar som alltid, berättar Robin Rynler, som själv är drabbad av cancer och sedan länge är engagerad i Barncancerfonden. Utöver sitt heltidsarbete samt eget företag och en massa golf, föreläser han om cancer i olika sammanhang, bland annat för Barncancerfonden.

– Intresset har alltid varit stort och det är många som vill engagera sig, fortsätter Robin. Och det roligaste var just att se och få träffa så många människor som ställde upp och ville vara med och spela.

Golf mot barncancer är planerat att äga rum på Tortuna och Enköping även under sommaren 2018.

Golf mot barncancer

Vill du veta mer om Golf mot barncancer? Något för din golfklubb?

Kontakta kansliet, så förmedlar vi kontakten.

Företagsevent

Vill du och ditt företag engegera er i Barncancerfonden?

Läs mer här