Tack för en fin familjehelg i Järvsö!

Helena Larsson deltog i Hudiksvallsgruppens familjehelg på Järvzoo 11-13 maj. Här kommer recensionen!

Vi anlände till ett regnigt Järvsö på fredag eftermiddag. Den ursprungliga planen att grilla utomhus fick revideras till grillning vid stugorna. Jag och barnen inkvarterade oss i en av de två stugorna tillsammans med tre andra familjer. Innan vi åt mat kom trollkarlen Gabriel och trollade för oss, ett väldigt trevligt inslag som bjöd till många skratt. Vi åt sedan en underbar middag med grillat kött och potatisgratäng och efter maten gjorde trollkarlen ballongdjur till alla som önskade och även några fler trolleritrick.

Lördagen började med strålande sol och en klarblå himmel. Vi fick en exklusiv guidad tur i Järvzoo och sen pausade vi med grillade hamburgare i parken. Så himla gott och lyxigt! Efter maten fick vi vara med när de matade några av djuren; varg, järv och fjällräv m.fl. Efter turen i parken fick alla barn ett varsitt minne från souvenirbutiken, vilket var mycket uppskattat av alla.

På eftermiddagen åkte några iväg på turridning och några stannade och slappade i stugorna. Himlen öppnade sig med en störtskur så vi var glada att vi var inomhus. Stugorna var utrustade med bastu så det blev en riktigt lyxig stund. På kvällen gick vi till hotellet och åt en gemensam middag. Barnens hamburgermenyer var imponerande, man önskade nästan att man varit barn igen! Efter middagen fick alla glassbuffé.

Kvällen avslutades i stillhet med samtal, både högt och lågt. Det är mycket värdefullt att hinna sitta ner och prata om sjukdomen och allt runtomkring med "likasinnade".

På avresedagen var vi ett gäng som gick till hotellet för 1 timmes yoga-klass. Det var otroligt avslappnande och lärorikt.

Vi städade sen ur stugorna tillsammans och åt upp resterna som fanns och åt korv med bröd. Sen var det vips dags att ta farväl och åka hemåt.

Allt var så fint ordnat och vi fick chansen att lära känna både gamla och nya ansikten.

Tack till Jessica och Jenny som fixat allt så bra!

/Helena LarssonJärvzoo vargar
Se fler bilder från Järvzoo på Facebook