Kira och Molly

”Känslan av gemenskap, kärlek och värme är ovärderlig.”

Nu är Barncancerfondens ungdomsstorläger Camp Together till ända. Mellansveriges ledare Vania Wahlman, mamma till Kira, berättar.

”Jag åkte på läger med en liten tjej, men kom hem med en stor tjej. Att se Kira växa under dessa dagar var helt otroligt. Att se henne våga vara sig själv, utan rädsla att bli avvisad, dömd eller mobbad var så fint. Att se hur ett stort rum fullt med ungar som skriker, skrattar och dansar blir helt tyst när Wilhem uppfyller sin dröm om att vara artist och sjunger sin egenskrivna låt och mitt i sången, när det blev lite fel, höra hur barnen börjar klappa i takt med hans låt för att visa sitt stöd och sin kärlek, då kunde jag inte låta bli att börja gråta. Jag filmade det hela, så att även hans föräldrar kan ta del av det.
Alltså, jag har inga ord som räcker för att beskriva hela upplevelsen av detta läger. Känslan av gemenskap, kärlek och värme är ovärderlig.
Tack så väldigt mycket för att jag fått vara en del av detta. Det var så fint, det var magiskt. Jag längtar till nästa år.”