Nu öppnar Sälen-bokningen!

Tisdag den 15 september 9.00 startar bokningen av föreningens Sälen-lägenheter för högsäsongen 2020-2021.

Nu öppnar vi bokningen för föreningens Sälen-lägenheter högsäsongen 2020-2021. Bokningen pågår mellan 15 - 29 september. Högsäsongen pågår mellan 1 december - 30 april.
Välkommen till våra nyrenoverade och tillgänglighetsanpassade lägenheter! Precis intill Högfjället!
För våra medlemmar är föreningens Sälen-lägenheter en underbar oas med fina rekreationsmöjligheter.
Föreningens tre bostadsrätter är belägna i bostadsrättsföreningen Storfjället. Lägenheterna är fullt utrustade och består av två rum och kök med sex bäddar.
Lägenheterna hyrs ut till A- och B-medlemmar för en låg kostnad.
Välkommen till Sälen med Barncancerfonden Mellansverige!

Läs mer och boka här

Välkommen till Sälen 2020-21!

Den här säsongen blir som säkert alla förstår lite speciell. Styrelsen för Barncancerfonden Mellansverige följer noggrant myndigheternas rekommendationer och föreningen hyr ut Sälen-lägenheterna som vanligt, så länge smittsituationen för covid-19 inte förändras negativt och nya restriktioner blir gällande.

Viktigt att känna till är att skidanläggningarna i Sälen är öppna, men att en stor del av den service och det nöjes- och aktivitetsutbud som normalt finns, såsom restauranger och andra inomhusanläggningar, troligtvis inte kommer att erbjudas i år.

Barncancerfonden Mellansverige vill fortfarande att alla medlemmar som reser till Sälen och hyr våra lägenheter är fullt friska. Om du har bokat och betalat en lägenhet och sedan blir sjuk, betalar föreningen tillbaka hyran.

Välkommen till Sälen 2020-21!