Tack, Epiroc!

Barncancerfonden Mellansverige vill tacka Epiroc Rock Drills i Örebro för julgåvan på 50 000 kr.

Man skulle kunna säga att Epiroc borrar sig allt djupare in i våra hjärtan. Den tunga borrutrustningstillverkaren har nämligen under flera år givit Barncancerfonden Mellansverige en generös julgåva, något som också personalen själva fått vara med och besluta om. Och så även i år. Epiroc Rock Drills i Örebro skänker föreningen 50 000 kr – "En julklapp som gör skillnad". 

Epiroc är ett svenskt världsledande företag som tillverkar innovativa borriggar och anläggningsutrustning som används i allt från villaträdgårdar i Ljungskile till Slussenprojektet och gruvorna i Kiruna. Så här presenterar de sig för oss:

Epiroc Rock Drills AB

"Som en av de största arbetsgivarna i Örebro är det viktigt för oss att vi är med och påverkar – och vi vill självklart vara med och bidra till samhället. Därför har vi även i år beslutat att skänka en gåva till utvalda ideella organisationer med förankring i Örebro län. Barncancerfonden Mellansverige är en av dessa utvalda organisationer och vi skänker därmed 50 000 kr till er verksamhet, som vi hoppas ska kunna göra skillnad i ert fortsatta arbete framåt."

Epiroc Rock Drills AB önskar er en riktigt God Jul & Ett Gott Nytt År!

Tack, Epiroc! Er gåva kommer att göra skillnad för de familjer i Mellansverige som drabbas av barncancer. Vi önskar er en God Jul med förhoppning om återhörande under nästa år.