Barncancerfonden Mellansverige äger tre bostadsrättslägenheter i centrala Uppsala, som vi gratis lånar ut till drabbade familjer under behandlingsperioderna på Akademiska barnsjukhuset.

Två lägenheter kvar att sponsra!

Blir det DU?

Som traditionen bjuder, har Barncancerfonden Mellansverige än en gång förmånen att få tacka Thun’s klädvaruhus utanför Almunge, för den årliga gåvan på 55 000 kr – en summa som finansierar årskostnaden för en av föreningens tre bostadsrättslägenheter i centrala Uppsala, som vi gratis lånar ut till drabbade familjer under behandlingsperioderna på Akademiska barnsjukhuset.
 
Tack Albert Thun AB - Thun's för vårt fina samarbete och tack för att ni kontinuerligt hjälper barncancerdrabbade familjer i Mellansverige. Och alla ni andra: Handla på Thun’s!
 
MEN, vi har två lägenheter till. Vill du eller ditt företag också sponsra våra lägenheter? Då har ni en unik chans till att göra något riktigt bra och konkret för de som har det svårt. Gör som Thun’s; sponsra en av föreningens lägenheter och gör tillvaron lite ljusare för de familjer som har det allra tuffast. Er insats kommer heller inte att gå obemärkt förbi.
 
Hör av er, så berättar vi mer.
 
mellansverige@barncancerfonden.se