Ett roligt och innehållsrikt år

Ordförande Petter Ekelund sammanfattar föreningsåret 2023.

Tittar ut genom fönstret när jag sitter och skriver detta och ser snön yra, det känns att året går mot sitt slut och julen närmar sig. Vi har haft ett roligt och innehållsrikt år med många aktiviteter och event som gör mycket gott för våra medlemmar. Jag vill tacka er alla som hjälpt till och hoppas att fler upptäcker hur stimulerande det är att bidra.

Några nedslag på året som gått:

Under sommar och höst har jag varje dag på väg till och från jobbet kunnat följa ett härligt initiativ med solrosor till självplock, där intäkterna gick till oss i Mellansverige.

Att synas i media är för det mesta bra, och en sådan publicering tycker jag att vår medverkan i ett program på kanalen Euro Kurd TV var.

Vi samarbetar även med de andra barncancerföreningarna, som helgen för föräldrar som mist, som anordnades i Nyköping tillsammans med Barncancerfonden Östra och Stockholm Gotland.

För den som är intresserad av ishockey så var ”En match för livet” i Leksand ett riktigt roligt arrangemang, då veteraner och inbjudna spelare i Leksand och Mora möttes. Där vi var inbjuda att se en riktigt målrik match; Mora vann med 11-6.

I slutet av maj så bjöd Isa på Restaurang Il Forno Italiano i Uppsala in Mellansveriges medlemmar på middag.

Detta var som sagt bara några nedslag i allt som genomfördes, och ännu så återstår det flera aktiviteter, kanske en höjdpunkt att få avsluta med ett julbord i gemenskap tillsammans med andra medlemmar.

Från styrelsearbetet vill jag nämna det glädjande att vi fått in fler styrelsemedlemmar, vilket underlättar vårt arbete. Arbetet med att planera nästa år pågår nu för fullt i våra aktivitetsgrupper och vi kan se fram emot många trevliga möten och utbyten av erfarenheter mellan gamla och nya bekantskaper.

God Jul och Gott Nytt År!

/Petter Ekelund, ordförande för Barncancerfonden Mellansverige