Campus 1477 är en modern friskvårdsanläggning nära sjukhuset, endast femhundra meter från avdelningen.

Träning på Campus 1477

Nu erbjuder Barncancerfonden Mellansverige föräldrar och nära anhöriga gratis träning på Campus 1477. Campus 1477 är en modern träningsanläggning nära sjukhuset, endast femhundra meter från avdelningen.

Barncancerfonden Mellansverige har sedan tidigare möjliggjort och bekostat träning och friskvård för barncancerdrabbade föräldrar och anhöriga på Akademiska barnsjukhuset. Träningen har då erbjudits på Friskhuset, sjukhusets eget gym. Nu har ett samarbete istället inletts med Campus 1477, ett nytt och modernt träningshus på nära avstånd till sjukhuset. Anhöriga till barn som vårdas på avdelning 95 har från och med nu möjlighet att genom konsultsjuksköterskorna eller annan personal på avdelningen kvittera ut biljetter som berättigar till både egen träning och valfria träningspass på anläggningen.

Campus 1477 ligger i Uppsala universitets Blåsenhus, von Kraemers allé 5, snett mittemot Ronald McDonald Hus – en femminuters promenad från Akademiska barnsjukhuset.

Träningen på Campus 1477 erbjuder ett brett utbud:

"Träning kan vara precis vad du vill. Hos oss finns allt från gym, gruppträning och spinning till bollsporter och klättring. Välj att träna själv, eller som forward i ett fotbollslag. Vi vill inspirera dig till att anta nya utmaningar. Kom in till oss och testa spinning, yoga, kettlebells, basket, beachvolleyboll, dans och mycket mer." /campus1477.se

Läs mer om Campus 1477 här

Träning på Campus 1477 – Se och skriv ut dokument (PDF)

Vill du veta mer? Kontakta Barncancerfonden Mellansverige eller konsultsjuksköterskorna på avdelningen.

Välkomna att träna under er sjukhusvistelse!