"2012 fick vi vårt första barnbarn, och tanken väcktes då när jag började sy trikåmössor till honom att även flera kanske skulle vilja ha mössor, och på den vägen är det. " /Kerstin Norrström

Hatten av för Kerstin!

Barncancerfonden Mellansverige vill skicka ett stort och varmt TACK till Kerstin Norrström i Borlänge, som under många år genom sitt hantverk har stöttat föreningen. Och det bara fortsätter. Det handlar om egensydda/tillverkade mössor, smycken och nyckelringar med mera, vilket säljs genom Facebookgruppen ”Mina mössor” – idag ett välkänt inslag i föreningens insamlingsverksamhet.

Nu i november skänkte Kerstin åter ett stort belopp – 20 000 kr, till Barncancerfonden Mellansverige. Ett resultat av ett genuint engagemang och ett beundransvärt hantverk. Nedan berättar Kerstin själv om hur det började.

Hatten (mössan) av för Kerstin Norrström!

Mina mössor

Min mans brorsdotter insjuknade vid 4 års ålder (tror det var 2007) i leukemi, och hennes mamma blev då engagerad i Barncancerfonden. Hängen och örhängen med änglar började tillverkas och säljas till förmån för fonden. Till att börja med så köpte jag många smycken för att stödja fonden, och även jag började så småningom att göra änglasmycken och sälja dem. 2012 fick vi vårt första barnbarn, och tanken väcktes då när jag började sy trikåmössor till honom att även flera kanske skulle vilja ha mössor, och på den vägen är det.

Så nu tillverkas smycken, mössor för både barn och vuxna, nyckelringar/band m.m. där hela behållningen från försäljningen förutom materialkostnaden går till Barncancerfonden Mellansverige.

Våren 2015 startade jag Facebookgruppen "Mina mössor".

/Kerstin Norrström