Föreningsinformatören rapporterade om ett lyckat möte och ett fördjupat samarbete med företaget Johanna & Mat.

Mycket bra jobbat!

Referat från styrelsemötet för Barncancerfonden Mellansverige den 20 november 2023

Vid årets sista styrelsemöte den 20 november godkändes formellt alla stödgruppernas handlingsplaner för 2024. Mycket bra jobbat, hälsar styrelsen! Nu ser vi fram emot ett nytt spännande verksamhetsår.

Ett par ansökningar behandlades. Clownkåren (clownerna Vimsan och Tant Prick) ansöker om 100 000 kr för att bedriva besöksverksamheten på hemsjukhusen i Falun och Mora. Föreningen beviljar Clownkåren 50 000 kr, utifrån praxis i sammanhanget.
Syskonstödjare Gustav Westerholm ansöker om 5 000 kr till stickpresenter på avdelningen i Uppsala, vilket beviljades.

Föreningsinformatören rapporterade om ett lyckat möte och ett kommande fördjupat samarbete med företaget Johanna & Mat, cateringleverantören till våra matkvällar på Akademiska barnsjukhuset i Uppsala. Restaurangen Johanna & Mat erbjuder till en början färdiga, frysta matlådor till avdelningen, utan kostnad. Tack på förhand, Johanna!

Jens rapporterade vidare om att den numera återkommande Rockgalan på Katalin i Uppsala kommer att arrangeras även under 2024. Rockgalan på Katalin är ett privat insamlingsinitiativ, ursprungligen Uppsalamusikern Perra Johansson 50-årsfest, som blev så lyckad att konceptet fortlöper – allt till förmån för Barncancerfonden Mellansverige. Rock On, Perra & Co!

Marknadsgruppen (Jens och Nadja) har växlat upp inför julen och har gjort ett utskick till ett antal lokala företag, med förhoppning om nya kontakter och julgåvor. Ett fint initiativ i sammanhanget är också restaurang Sven Dufva i Uppsala, som under julen uppmanar sina julbordsgäster att istället för dricks swisha en gåva till Barncancerfonden Mellansverige.

Nästa styrelsemöte äger rum i samband med arbetshelgen i Uppsala 20-21 januari. Så länge önskar styrelsen alla en riktigt God Jul och tackar alla medlemmar och engagerade för ett givande år. Åter; mycket bra jobbat!

/Jens Norberg, föreningsinformatör

Våra styrelsemöten

Styrelsen för Barncancerfonden Mellansverige sammanträder ca en gång i månaden för att fatta beslut om aktuella strategier och i alla frågor som rör föreningen. Alla styrelsemöten protokollförs och ett publikt referat sammanställs av föreningsinformatören. 

För mer information om styrelsemötet den 20 november och styrelsens beslut, välkommen att kontakta kansliet!