Starta din egen insamling för Barncancerfonden

Alla kan vara med och kämpa för livet! Starta en egen insamling och bidra till  Barncancerfondens kamp för att förebygga och bekämpa cancersjukdomar hos barn samt vårt arbete för en ge barn och familjer en bättre vård- och livssituation.

Så här startar du en egen insamling

Registrera din insamling nedan och följ anvisningarna, men tänk på följande:

  1. Bestäm ett uppskattat insamlingsmål i kronor och sätt 31 december som gräns för hur länge insamlingen ska pågå. Då är alla insamlingar kvar när vi räknar ut totalen för årets insamling. 
  2. Ha med namnet "Team Aron CK" i ditt insamlingsnamn - så vi enkelt kan se vilka insamlingar som är kopplade till Team Aron CK. Namnet kna exempelvis vara "Kalle cyklar för Team Aron CK" eller "För alla barn med cancer - Team Aron CK". 
  3. Beskriv insamlingen med en kort introtext. Det kan till exempel vara ”Bidra till min cykling i kampen mot barncancer och betala valfri summa som går direkt till Barncancerfonden”. Du kan även skriva en lite längre beskrivning om varför just du är med i Team Aron CK eller Ride of Hope
  4. Sprid ordet om din insamling i dina egna sociala kanaler. Du får även en QR-kod kopplad till din insamling som du kan använda för att ta emot gåvor via swish på ett enkelt sätt. 
  5. Lycka till!

Om du skulle ha problem med att starta din insamling så hör av dig till Barncancerfondens givarservice info@barncancerfonden.se eller ring 020-902090.

Skapa din insamling här