Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

Barncancerfonden är den enskilt största finansiären till forskning om barncancer. Med hjälp av stöd ifrån oss bedrivs idag hundratals forskningsprojekt för att bidra i kampen mot barncancer.

Pågående forskning

Forskningen räddade Norton

Norton Blad, 13 år, har överlevt sin leukemi – men med biverkningar. Forskarna arbetar för att framtida barn ska få mindre besvär av sin behandling.

Forskning

Forskningen räddade Norton

80%

av de barn som drabbas av barncancer överlever. Med din hjälp kan vi fortsätta att öka kunskaperna om barncancer och få ännu fler att överleva i framtiden.

Så stödjer vi forskning

Här berättar forskare vars arbete finansieras av Barncancerfondens givare om sina forskningsprojekt och hur de försöker lösa cancerns gåta.

Möt månadens forskare

Forskare på besök

NOPHO-kongressen i Stockholm bjöd på kända internationella forskare, intressanta diskussioner och föreläsningar. – Forskningen går framåt genom den vetenskapliga diskussionen. Därför är det viktigt att träffas på det här sättet, säger Per Kogner, barncancerläkare och ansvarig för konferensens vetenskapliga innehåll i Stockholm.

Forskning

Forskare på besök

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag – torsdag 9.00-17.00 samt fredagar 9.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Besök vår digitala givarservice