Yoga of Hope

1square xsmall Image

Var med och yoga för en värld fri från barncancer den 13-15 november 2020. Håll i en egen yogaklass eller anmäl dig till någon av våra yogainstruktörers klasser. Alla pengar som samlas in under Yoga of Hope går till den livsviktiga barncancerforskningen och ger stöd till drabbade barn och ungdomar.

Stream of Hope

1square xsmall Image

Stream of Hope är en välgörenhetsstream där streamers över hela världen samlar in pengar till barncancerforskningen. Evenemanget går av stapeln den 11-13 december 2020.

Swim of Hope

1square xsmall Image

Swim of Hope är ett initiativ med Sveriges simklubbar - ett event med syfte att samla in pengar till forskningen om barncancer, men även till simklubbarna. Swim of Hope kan genomföras närsomhelst under året, och eventet kan anpassas efter era önskemål!

Team Rynkeby - God Morgon

1square xsmall Image

Varje barn som insjuknar i cancer går igenom sin unika resa. Från den dagen diagnosen fastställts, påbörjas en lång och tuff resa mot ett tillfrisknande. #varjeresaärunik är en digital insamlingsaktivitet där du kan vara med och bidra. Vi är inte i mål förrän varje cancerdrabbat barns resa slutar lyckligt.

Walk of Hope

1square xsmall Image

Under barncancermånaden promenerar tusentals människor för att uppmärksamma barncancer. Samla vänner, kollegor eller familj i september och promenera tillsammans! I år kan du även delta på Barncancerfondens virtuella promenad, var du vill och när du vill!

Run of Hope

1square xsmall Image

Run of Hope är löpareventet där tusentals personer springer i kampen mot barncancer. Arrangera ett eget lopp eller delta på någon annans lopp, alla kan vara med! Läs mer här och anmäl dig nu till Run of Hope den 11-20 september.

Golf of Hope

1square xsmall Image

Event: Under perioden 1–21 september 2020 anordnar Barncancerfonden tillsammans med Golf GameBook digitala event runt om i landet under namnet Barncancerfonden Digital Open. Läs mer här och anmäl dig nu till septembers viktigaste runda!

Spin of Hope

1square xsmall Image

Spin of Hope är årets stora spinningfest där vi trampar i kampen mot barncancer! Håll igång en spinningcykel i 12 timmar eller anmäl dig till ett enskilt spinningpass. Du kan antingen arrangera ett eget event eller delta på ett event nära dig den 15-21 november 2021.

Ride of Hope

1square xsmall Image

Ride of Hope är eventet där du stödjer du Barncancerfondens livsviktiga arbete på cykeln tillsammans med andra. Cykla vätternrundan eller var med i Team Aron Cykelklubb. Som cyklist kan du bidra på flera olika sätt under hela året.

Team Aron CK

1square xsmall Image

Team Aron CK är Sveriges nyaste cykelklubb för alla er som brinner för att cykla i härlig gemenskap, präglat av glädje. klubben prioriterar säker cykling med respekt för varandra samtidigt som man bidrar till livsviktig forskning inom barncancer.