Delta i våra kampanjer

Vi har en rad olika insamlingskampanjer och koncept som du och ditt företag kan vara med på. Det är ett enkelt och givande sätt att bidra i kampen mot barncancer.

Barncancermånaden

Barncancermånaden september är en fantastisk möjlighet för ditt företag att bidra och samtidigt stärka lagandan och stoltheten hos era medarbetare.

Under september kampanjar vi för att alla ska bidra på sitt sätt. Flera olika företagsaktiveringar brukar ske under månaden, bland annat Ge 10 kr, ett perfekt sätt att stärka lagkänslan hos era anställda. Vad ni än väljer kommer engagemanget ni visar upp smitta av sig på era kunder och samarbetspartners.

Vad gör ditt företag under årets viktigaste månad?

Läs mer om Barncancermånaden

Internationella barncancerdagen 

Den 15 februari varje år infaller internationella barncancerdagen. En dag som vi brukar uppmärksamma stort i våra egna kanaler. Som partner får du tillgång till anpassat material för att dela i samband med barncancerdagen och er aktivering.

För företag som har internationella kopplingar är internationella barncancerdagen ett bra tillfälle att prata om kampen mot barncancer med en bredare blick.

Läs mer om internationella barncancerdagen

Give Hope-märkning

Give Hope är ett märke som ni sätter på utvalda produkter och som visar att ni är med och kämpar för barn med cancer. Det hela bygger på frihet och kreativitet, så gör den aktivitet som passar er och märk sedan med vårt hoppfulla Give Hope-märke. 

Sälj en produkt där en del av försäljningspriset går till välgörenhet. Give Hope-märk utvalda produkter eller tjänster i er webbshop där en del av försäljningen går till kampen mot barncancer.

 

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar om partnerskap? Vi svarar gärna på dina frågor.

Till kontakt