VW_HermanCaroan-720x405.jpg

Hälsoevent för medarbetare

Barncancerfondens omtyckta of Hope-event bidrar till att fler barn överlever cancer och får samtidigt människor över hela Sverige att röra på sig. Eventen är ett smart sätt att aktivera medarbetarna - i dubbel bemärkelse!

Att delta i något av våra event innebär en möjlighet att synas och verka i ett uppskattat och positivt sammanhang som gör gott. För både medarbetarna och kampen mot barncancer. Medarbetarna får engagera sig i en viktig fråga och samtidigt hitta lustfylld rörelse.

Är du intresserad av att hela företaget ska delta i ett event? Eller har du en idé kring hur ett event kan aktivera dina medarbetare och samtidigt samla in pengar till livsviktig forskning?

Var med och gör skillnad i kampen mot barncancer i ett of Hope-event

Ditt företag kan arrangera ett of Hope-event helt efter egna förutsättningar, stort eller litet. Det viktiga är att ni som företag visar att ni engagerar er och era medarbetare.

Deltagarna anmäler sig på barncancerfonden.se/event. Ni kan köpa deltagarplatser i förväg till era medarbetare via faktura. På så vis betalar ni som arbetsgivare för deras deltagande. Alternativt låter ni era medarbetare ge en gåva efter egen förmåga: 100, 200 eller 400 kronor.

Alla pengar som samlas in under ett of Hope-event går till livsviktig barncancerforskning och ger stöd till drabbade barn och deras familjer. 

Arrangera ett of Hope-event

Välj det eventet som passar ert företag bäst.

Läs mer

Kontakt