Hälsoevent för medarbetare

Var med och gör skillnad i kampen mot barncancer samtidigt som du uppmuntrar dina kollegor till rörelse. Som partner får ditt företag möjlighet att både arrangera och delta i våra populära hälsoevent.

Ett sammanhang som gör gott

Att delta i våra event innebär en möjlighet för ditt företag att synas och verka i ett uppskattat sammanhang som gör gott. Det ger också en möjlighet för dina medarbetare att engagera sig i en viktig fråga och samtidigt röra på sig. Du är varmt välkommen att delta eller välja att arrangera ett hälsoevent med oss.

Vilket event passar ditt företag?

Våra hälsoevent kallas of Hope och arrangeras med olika teman som bygger på olika aktiviteter. Inspireras av tidigare event och håll koll på kommande event att anmäla sig till.

Läs mer om våra olika of Hope-event

Hur går det till?

För att delta i eventen anmäler man sig på barncancerfonden.se/event där varje deltagare ger en gåva efter egen förmåga på 100, 200 eller 400 kronor. Det går också bra att köpa deltagarplatser i förväg till dina medarbetare via faktura och på så vis som arbetsgivare betala för deras deltagande.

Alla pengar som samlas in under ett event går till livsviktig barncancerforskning och ger stöd till drabbade barn och deras familjer.

Vill du arrangera ett hälsoevent?

Ditt företag kan arrangera ett of Hope-event helt efter egna förutsättningar, stort som litet. Välkommen att kontakta oss så tar vi tillsammans fram ett förslag som passar just er verksamhet.

Kontakt