Fondspara

Vill du att dina pengar ska växa samtidigt som du är med och bidrar i kampen mot barncancer? Vi erbjuder fondsparande genom Swedbank Humanfond, där Barncancerfonden varje år får två procent av ditt sparkapital.

Genom ideellt fondsparande kan du enkelt bygga upp ett sparkapital med möjlighet till god avkastning. Du kan spara regelbundet via autogiro eller själv göra insättningar när det passar dig. Två procent av ditt sparkapital går varje år till barncancerforskningen och till arbetet med att stödja drabbade barn och deras familjer.

Swedbank Humanfond förvaltas av Swedbank Robur och har vunnit flera utmärkelser. Humanfonden är en hållbarhetsfond. Det innebär att företagen den investerar i tar ansvar för miljö, arbetsvillkor, mänskliga rättigheter och affärsetik. Sedan 2016 är fonden avgiftsfri, vilket innebär att du kan kombinera långsiktigt sparande och samtidigt stötta vårt viktiga arbete – utan kostnad.

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonden kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet.