Köp en Mors dag-present och stöd kampen mot barncancer

Mors dag-present

Mors dag är ett perfekt tillfälle att visa hur mycket du tycker om din mamma. Eller bonusmamma, styvmor eller svärmor. Med våra gåvobevis kan du uppmärksamma någon du håller kär och samtidigt hjälpa till att hålla cancer borta från barn.

Det kan vara svårt att veta vad man ska köpa i mors dag-present, speciellt om du inte vet vad din mamma önskar sig, eller om hon nu inte önskar sig något alls. Då kan ett fint mors dag-gåvobevis passa perfekt. Eller varför inte vår nya sms-hälsning med ett härligt gåvokort? Vill du hylla någon som inte är din mamma, men som betyder mycket för dig är högtidsgåvan ett tips. Där kan du skriva din egen personliga hälsning.

Mors dag-hälsning

Mors dag-hälsning

Ge en gåva och hylla din mamma på mors dag! Det går snabbt och enkelt och du betalar med Swish.

Från 100 kr
Från 100 kr
Varav 100 kr går till Barncancerfonden.
Varmaste kramen

Varmaste kramen

Mors dag är ett perfekt tillfälle att visa hur mycket du uppskattar din mamma. Varför inte med en digital bamsekram? En fin gest som landar på rätt ställe, framförallt när vi inte kan ses som vanligt, och som dessutom hjälper till att hålla cancer borta från barn.

Från 100 kr
Från 100 kr
Varav 100 kr går till Barncancerfonden.
En kopp full av hopp

En kopp full av hopp

”Vad ska jag köpa i mors dag-present?” Ja, det kan onekligen vara svårt att veta vad man ska köpa till sin kära mamma. Då kan den här digitala koppen vara en fin present. Den är alltid fylld med värme, tar ingen plats i köksskåpet och behöver aldrig diskas. Dessutom hjälper den till att hålla cancer borta från barn.

Från 100 kr
Från 100 kr
Varav 100 kr går till Barncancerfonden.

När är mors dag 2022?

I år firar vi mors dag söndagen den 29 maj. Högtiden inträffar traditionellt andra söndagen i maj men när den firas kan skilja sig mellan olika länder. När är mors dag i Sverige? I Sverige firar vi mors dag den sista söndagen i maj och har gjort det ända sedan dagen introducerades år 1919. 

Varför firar vi mors dag?

Mors dag introducerades i USA i början av 1900-talet med syfte för barn att hedra sina mammor och har sedan dess spridit sig till stora delar av världen. Högtiden mors dag har firats ända sedan dagen introducerades år 1919. Det är dagen vi tar tillfället i akt och visar extra uppskattning för våra älskade mammor. Mors dag är inte en allmän flaggdag i Sverige men har ändå blivit en av våra mest populära högtider.