Köp en Mors dag-present och stöd kampen mot barncancer

Mors dag-present

Mors dag är ett perfekt tillfälle att visa hur mycket du uppskattar din mamma. Mors dag infaller den sista söndagen i maj och vi har tagit fram tips på hur du kan uppmärksamma din mamma på Mors dag samtidigt som du hjälper att stötta kampen mot barncancer.

När är Mors dag 2020?

I år firar vi mors dag söndagen den 31 maj. Högtiden inträffar traditionellt andra söndagen i maj men när den firas kan skilja sig mellan olika länder. När är Mors dag i Sverige? I Sverige firar vi Mors dag den sista söndagen i maj och har gjort det ända sedan dagen introducerades år 1919. 

Varför firar vi Mors dag?

Mors dag introducerades i USA i början av 1900-talet med syfte för barn att hedra sina mammor och har sedan dess spridit sig till stora delar av världen. Högtiden Mors dag har firats ända sedan dagen introducerades år 1919. Det är dagen vi tar tillfället i akt och visar extra uppskattning för våra älskade mammor. Mors dag är inte en allmän flaggdag i Sverige men har ändå blivit en av våra mest populära högtider.

Vad ska man köpa i Mors dag-present?

Det kan vara svårt att veta vad man ska köpa i Mors dag-present speciellt om du inte vet vad din mamma önskar sig eller ännu svårare om hon inte önskar sig något. Vi har valt ut några förslag ur vår presentshop där du hjälper till att stötta vårt arbete i kampen mot barncancer samt att för den som inte önskar sig något kan ett gåvobevis vara den perfekta presenten. 
Hope-smycke

Hope-smycke

Köp det fina HOPE-smycket till dig själv eller som present och visa genom det ditt stöd för forskningen kring barncancer.

295 kr(inkl. moms)
236 kr(exkl. moms)
Varav 118 kr går till Barncancerfonden.
Gåvobevis

Gåvobevis

Vårt  digitala gåvobevis passar fint som doppresent, bröllopsgåva eller till födelsedagen. En speciell gåva som varje mottagare blir hjärteglad av.

Från 100 kr
Från 100 kr
Varav 100 kr går till Barncancerfonden.
Give Hope-halsband vuxen

Give Hope-halsband vuxen

Give Hope-halsbandet är den perfekta gåvan till någon du tycker om, liten eller stor, som kan bära det både som ett tecken på er vänskap och på att det finns hopp för barn med cancer.

500 kr(inkl. moms)
400 kr(exkl. moms)
Varav 200 kr går till Barncancerfonden.
Silverhjärtat - stort med skinnrem

Silverhjärtat - stort med skinnrem

Till någon du älskar. Mycket. Kanske dig själv?!

1 650 kr(inkl. moms)
1 320 kr(exkl. moms)
Varav 680 kr går till Barncancerfonden.
Tygkassen Tillsammans

Tygkassen Tillsammans

Den här tygkassen har barnasinne och bär gärna dina käraste saker – eller mjölken hem från affären. En perfekt present till både dig själv och dina vänner.

190 kr(inkl. moms)
152 kr(exkl. moms)
Varav 102 kr går till Barncancerfonden.