Huvudpartner

Vi är stolta över våra huvudpartners, som med sitt långsiktiga och dedikerade stöd är ovärderliga i kampen mot barncancer. Tillsammans skapar vi ett mervärde och engagemang hos såväl medarbetare som kunder.

Bauhaus

På bara tio år har Bauhaus lyckats samla in mer än 25 miljoner kronor till Barncancerfonden. Till en början var de tveksamma till att slå sig på bröstet över en bra sak, men de insåg snabbt hur mycket samarbetet berörde både personal och kunder och Barncancerfonden blev en integrerad del av Bauhaus affärsplan.

Till Bauhaus
bauhaus-720x405.png

 

Flying Tiger

Butikskedjan Flying Tiger har varit engagerade i att stötta Barncancerfonden sedan 2017 genom insamlingar och gåvor til cancerdrabbade barn. Under åren har samarbetet vuxit sig starkare och i mitten av 2022 välkomnades dem som en av våra huvudpartners.

Till Flying Tiger
Flying-tiger-720x405.png

 

Lidl

Lidl Sverige är en av Barncancerfondens huvudpartners och har tillsammans med sina kunder stöttat organisationen i över tio år. De jobbar med insamlingsaktiviteter så som att skänka pengar i kassan, påsk- och julmust och Lidl-tårtan.

Till Lidl
lidl-720x405.png

 

Ahlsell

Ahlsell har samarbetat med Barncancerfonden i många år, och har varit huvudpartner sedan 2017. De jobbar med ett flertal aktiviteter till förmån för Barncancerforskningen och var bland annat en av huvudsponsorerna för Barncancergalan 2022.

Till Ahlsell
ahlsell-720x405.png

 

Team Rynkeby

Team Rynkeby är en del i ett nordiskt välgörenhetsprojekt som varje år samlar in pengar till svårt sjuka barn. Deltagarna är organiserade i olika lag som gemensamt cyklar ner till Paris. Totalt har projektet donerat över 230 miljoner kronor till Barncancerfonden, sedan starten i Sverige 2011.

Till Team Rynkeby
team-rynkeby-720x405.png