Vi erbjuder hela familjen stöd på sjukhuset i form av middagar och olika aktiviteter. Vi ordnar även träffar och aktiviteter utanför sjukhuset.

Vi är beroende av gåvor från privatpersoner och företag. Barncancerfonden Stockholm Gotland har 90-konto, vilket innebär att vi granskas av Svensk Insamlingskontroll.

Kalendarium

 • Gröna Lund för ungdomar 13-18 år

  Häng med på en heldag på Gröna Lund! Träffen är för ungdomar som är eller varit under behandling.

  Läs mer
 • AIK on ICE

  Häng med på en häftig kväll på Hovet där AIK Hockey laddar upp för säsongen. Träffa spelare, se på när de tränar, mingla och lyssna till intervjuer!

  Läs mer
 • Vroom vroom - åk häftiga bilar

  Rosersbergs Slott

  Läs mer
 • Kickoff - Barncancermånaden

  I september är det dags för Barncancermånaden och vi inleder med en härlig kickoff på Haga Forum!

  Läs mer
 • Workshop BarncancerAppen

  Dags för en ny workshop för BarncancerAppen. Fokus kommer vara årets utveckling av appen. Mer information kommer!

  Läs mer
 • Föreningsstormöte 2017

  I oktober bjuds föreningsmedlemmar från de sex barncancerföreningarna i Sverige in till föreningsstormöte för att utbyta erfarenheter, lyssna på intressanta föreläsningar och för att umgås och ha trevligt. I år kommer vi att vara på Clarion Arlanda på Arlanda flygplats i Stockholm.

  Läs mer
12x5 Image

Skänk dina gamla mynt!

I samarbete med myntinsamlingsleverantören myntbrev.se erbjuder Barncancerfonden Stockholm Gotland privatpersoner och företag att låta gamla mynt och sedlar gå till den lokala barncancerföreningen, vars uppgift är att stödja drabbade familjer.

12x5 Image

AIK-kompisarna - Hugo och Christian

Sjuårige Hugo Zetterström fick förra helgen träffa AIK Hockeys lagkapten Christian Sandberg. Dagen bestod bland annat av skotträning på rampen vid Ritorps ishall samt en utmaning till lagkaptenen. – Nästa gång ska vi spela NHL, hälsar Hugo.

12x5 Image

BarncancerAppen belönas med pris

Stockholms läns landsting delar årligen ut priset Gyllene Äpplet. Priset delas ut till den eller de som tagit initiativ som inneburit utveckling för både individ och verksamhet. Utmärkelsen ska även inspirera till förbättringar i andra verksamheter.

 • Dagskryssning i skärgården!

  Greatdays ger drabbade familjer och anhöriga chansen att komma iväg på en gratis dagskryssning under sommaren!

  Läs mer
 • Sommar på kansliet

  Under sommaren har vi begränsade öppettider på kansliet!

  Läs mer
 • Vill du tycka till om nya stadgar?

  Medlemmar i Barncancerfonden Stockholm Gotland inbjuds att komma med kommentarer kring pågående revidering av föreningens stadgar senast den 1 augusti under den remissperiod som nu pågår.

  Läs mer
 • Cancerrådgivning för föräldrar och anhöriga till barn med cancer

  Vi är glada att Cancerrådgivningen nu erbjuder stöd till föräldrar och anhöriga som har barn med cancer. Cancerrådgivningen är en telefonrådgivning i Stockholms län och region Gotland. Har du frågor om bland annat biverkningar, symtom och behandlingar eller är orolig rädd eller ledsen så kan du kontakta dem via telefon eller mejl.

  Läs mer