Inspireras av våra samarbeten

Är du intresserad av att samarbeta med oss men osäker på hur? På Barncancerfonden skapar vi samarbeten som möter företagens unika önskemål och möjligheter. Inspireras av ett urplock av alla våra fantastiska samarbeten för kampen mot barncancer.

Feel for life

Ett årligt kund- och leverantörsevent anordnat av Profeel, där de bjuds på mat, dryck och underhållning. Samtidigt samlas det in pengar till Barncancerfonden genom bland annat inträdesbiljetten och auktioner av produkter och tjänster. 

Självplock av solrosor

Många gårdar erbjuder självplock av solrosor under hela säsongen mot att man får swisha valfri summa till Barncancerfonden.

Läs reportaget: Så många solrosor, så mycket hopp

Alla barn har rätt till sommarminnen

Under sommaren 2021 drev Barnängen en kampanj där de skänkte en krona per såld produkt märkt med ”Vi stödjer Barncancerfonden”.

Ett samarbete, flera bidragsmöjligheter

MECA valde ett samarbete med olika sätt att bidra för olika målgrupper. De skänkte 100 kronor till Barncancerfonden per bokad verkstadsservice, 2 kronor per såld spolarvätska och erbjöd sina medarbetare att skänka 40 kronor per månad av sin lön och deltagande i Barncancerfondens häsloevent.

Runda av i kassan för Barncancerfonden

Granngården valde en kampanj där kunder under en månads tid kunde välja att runda upp sitt köp eller skänka valfri summa till Barncancerfonden i kassan. Samtidigt skänkte de även 1 krona per sålt förpackning av deras eget torrfoder till hund och katt.

Alla hjärtans nallar

Inför alla hjärtans dag 2022 sålde Hedlundgruppen nallar där 10 kronor för varje såld nalle gick till kampen mot barncancer.

Pant

Ica-butiker har i många år sålt semlor och skänkt en del pengar till Barncancerfonden. Genom pantknappen skänker ICA-butiker runt om i landet pengar till Barncancerfonden.

Kontakt