Vi bedriver verksamhet för alla som bor i Sveriges fyra nordligaste län. Vår uppgift är att informera och ge stöd till de barn och familjer som drabbas av barncancer.

Kalendarium

 • Föreningsstormöte 2017

  Den 13- 15 oktober bjuds föreningsmedlemmar från de sex Barncancerföreningarna i Sverige in till Föreningsstormötet för att utbyta erfarenheter, lyssna på intressanta föreläsningar och för att umgås och ha trevligt. I år kommer vi att vara på Clarion Arlanda på Arlanda flygplats i Stockholm.

  Läs mer
12x5 Image

Höstens aktiviteter drar igång

Föreningen har hållit sitt första styrelsemöte i Hjältarnas Hus. Mycket handlade om planering och beslut kring höstens aktiviteter.

 • Höstens aktiviteter drar igång

  Föreningen har hållit sitt första styrelsemöte i Hjältarnas Hus. Mycket handlade om planering och beslut kring höstens aktiviteter.

  Läs mer
 • Barncancerfonden Norra flyttar in i Hjältarnas Hus

  Idag invigs Hjältarnas Hus i Umeå. För sjukdomsdrabbade barn och deras familjer i Barncancerfonden Norra kommer Hjältarnas Hus att verkligen kunna göra skillnad.

  Läs mer
 • Thorengruppen gör insamling för Barncancerfonden Norra

  Thorengruppens herrfotbollslag gör en insamling till förmån för Barncancerfonden Norra. – Vi känner att vi har ett ansvar som människor att försöka göra gott för människor som har hamnat i en svår livssituation, säger Jonatan Wiberg, som spelar forward i Thorengruppen och är en av initiativtagarna.

  Läs mer
 • Barncancerfonden Norra fortsätter med Hjältepriset

  Hjältepriset har fått mycket positiv respons. Barncancerfonden Norra fortsätter därför med Hjältepriset för att uppmärksamma insatser som görs för föreningen i år.

  Läs mer