Barncancerfonden Södra skapar ljusglimtar och ger stöd när det behövs som mest. Vi erbjuder familjer middagar och aktiviteter på sjukhusen, rekreation, resor samt regelbundet olika aktiviteter för hela familjen.

Vi är beroende av gåvor från privatpersoner och företag. Barncancerfonden Södra har 90-konto, vilket innebär att vi granskas av Svensk Insamlingskontroll.

Nyheter

12x5 Image

Uppdaterade hyrespriser på våra rekreationsanläggningar

Från och med den 1 oktober 2023 uppdaterar vi våra hyrespriser för alla våra rekreationsanläggningar. Priserna gäller för alla bokningar från den 1 oktober 2023 och framåt.

12x5 Image

Vill du bli en del av Barncancerfonden Södras viktiga styrelsearbete?

Vi behöver din hjälp för att kunna göra skillnad för våra drabbade barn och familjer! Anmäl ditt intresse till att vara en del av vår styrelse.

Julpaket

Medarbetare, kunder, samarbetspartners och följare tycker om att ni gör gott. Med vårt julpaket kan ni visa ert engagemang och sprida hopp under juletider.

Köp vårt julpaket

Julgåva

Sprid värme till nära och kära med årets julgåva, ritad av Nadim 7 år, som behandlas för leukemi. Den här julgåvan ger hopp och hjälper till att hålla cancer borta från barn.

Beställ din julgåva

Vad tycker du?

Hjälp oss bli bättre. Enkäten tar cirka 3 minuter.

Till frågorna

Kalendarium