Bli en del av något större

Som företagspartner blir du en del av ett stort nätverk. Du får du bland annat ta del av inspirerande nätverksträffar och seminarium och framgångsrika insamlingsaktiviteter. Dessutom blir du en del av den livsviktiga forskning som ger hopp för cancerdrabbade barn.

Ett partnerskap som skapar mervärde för ditt företag

När du väljer att samarbeta med oss på Barncancerfonden blir du del av ett partnerskap som skapar mervärde för ditt företag. Från oss får du allt du behöver för att kommunicera ert samhällsengagemang och på så sätt stärka både kundlojaliteten och stoltheten bland medarbetarna. Tillsammans med oss och hela vårt nätverk av företagspartners är du med och bidrar till vårt arbete för att livet ska levas och inte bara överlevas.

Med vår långa erfarenhet av företagssamarbeten på olika nivåer och i olika former, är vi måna om att erbjuda breda och flexibla lösningar. Tillsammans tar vi fram den bästa samarbetsformen utifrån Barncancerfondens ändamål och ditt företags hållbarhetsmål, möjligheter och ambitioner.

Vill du samarbeta med oss på längre sikt och bli företagspartner? Eller vill du inleda ett tidsbegränsat samarbete? Kontakta våra partneransvariga eller skicka ett mejl till foretag@barncancerfonden.se

Bli företagspartner

Ett partnerskap med Barncancerfonden skapar mervärde för både medarbetare och kunder, och stärker ditt företags varumärke och positionering. Som partner är du med och bidrar på lång sikt och får möjlighet att delta i en mängd olika kampanjer och skapa unika samarbetslösningar med oss.

Engagera medarbetarna i event inom rörelse och hälsa

Var med och gör skillnad i kampen mot barncancer samtidigt som du uppmuntrar dina kollegor till rörelse. Som partner får ditt företag möjlighet att både arrangera och delta i våra populära hälsoevent. 

Läs mer om våra hälsoevent

Delta i ett färdigt koncept

Vi har en rad färdiga insamlingskampanjer och koncept som ditt företag kan vara med på. Du kan exempelvis uppmana kunder att skänka 10 kronor eller avrunda upp i kassan till förmån för Barncancerforskningen. Ett annat enkelt koncept för att vara med och bidra och samtidigt skapa mervärde är att välja ut en eller ett antal produkter där en del av försäljningspriset går till Barncancerfonden.

Läs mer om våra insamlingskampanjer och koncept

Kontakt