händer-720x405.jpg

Välkommen till gruppsamtal för dig som har mist ditt barn i cancer

Här möter du andra föräldrar som också har förlorat sitt barn i digitala samtalsgrupper tillsammans med en legitimerad psykoterapeut och en samtalsvärd från Barncancerfonden. 

Anmäl dig här

Det startar löpande nya samtalsgrupper under hela året. 

Klicka här för att anmäla dig

Kort om samtalsgrupperna 

Gruppsamtalen sker digitalt, så du behöver inte åka någonstans. Du kopplar upp dig via en mobiltelefon, dator eller läsplatta. Huvudsaken är att du sitter på en plats där du kan tala ostört.

Samtalsgrupperna möts i mindre grupper med fyra föräldrar/föräldrapar samt en legitimerad psykoterapeut och en samtalsvärd.Grupperna kan delas in efter barnets ålder så du möter föräldrar som mist sitt barn i ungefär samma ålder.

När börjar det?

Vi startar löpande upp nya grupper under året. Grupperna träffas sedan ungefär en gång i månaden vid fem tillfällen på kvällstid.

Vem kan vara med?

Samtalsgrupperna vänder sig först och främst till familjer som har förlorat sitt barn leler ungdom under de senaste två åren.

Vilka är samtalsvärdarna?

Marie Pervik är socionom och leg. psykoterapeut och är med under gruppsamtalen. Med finns också en förälder från Barncancerfondens mist-verksamhet. Tillsammans har de båda lång erfarenhet och god kunskap om sorg och sorgebearbetning. 

Vi erbjuder tolk!

För dig som talar ett annat språk än svenska erbjuder vi möjligheten att ha en tolk med vid samtalen. Uppge att du behöver tolk via anmälan.

Har du frågor?

Kontakta Petra Ambjörnsson på telefon 072-181 91 67  eller e-post petra.ambjornsson@barncancerfonden.se