Välkommen till samtalsgrupp för dig som har mist ditt barn i cancer

Om ditt barn dör så förändras din tillvaro på många sätt. I sorgen kan möten med andra som delar liknade erfarenheter vara ett stöd för att leva vidare. Därför bjuder vi på Barncancerfonden in dig till en digital samtalsgrupp med andra föräldrar som också förlorat sina barn.

Anmäl dig här

Det startar löpande nya samtalsgrupper under hela året. 

Klicka här för att anmäla dig

Kort om samtalsgrupperna 

Gruppsamtalen sker digitalt, så du behöver inte åka någonstans. Du kopplar upp dig via en mobiltelefon, dator eller läsplatta. Huvudsaken är att du sitter på en plats där du kan tala ostört.

I varje grupp finns plats för fyra föräldrar/föräldrapar. Med som stöd finns Marie Pervik, legitimerad psykoterapeut och en erfaren samtalsvärd från Barncancerfonden.

Gruppen träffas en gång i månaden vid fem tillfällen på kvällstid och varje samtal pågår i ungefär två timmar.

När börjar det?

Vi startar upp nya grupper när vi fått in intresseanmälningar för att fylla en grupp. Så välkommen med din anmälan!

Vem kan vara med?

Samtalsgrupperna vänder sig först och främst till familjer som har förlorat sitt barn eller tonåring under de senaste två åren.

Vilka är samtalsvärdarna?

Marie Pervik är socionom och leg. psykoterapeut och är med under gruppsamtalen. Med finns också en förälder från Barncancerfondens mist-verksamhet. Tillsammans har de båda lång erfarenhet och god kunskap om sorg och sorgebearbetning. 

Vi erbjuder tolk

För dig som talar ett annat språk än svenska erbjuder vi möjligheten att ha en tolk med vid samtalen. Uppge att du behöver tolk via anmälan.

Har du frågor?

Kontakta Petra Ambjörnsson på telefon 072-181 91 67  eller e-post petra.ambjornsson@barncancerfonden.se