Om Team Aron CK

Nu startas Team Aron CK, en cykelklubb till förmån för Barncancerfonden.

"Äntligen har vi kunnat starta Team Aron CK och därmed en plattform för att kunna bidra till viktig forskning samtidigt som vi tränar och mår bättre! Utan Barncancerfondens livsviktiga arbete hade jag sannolikt inte överlevt den cancer som jag hade som barn."

Aron Anderson – medgrundare av Team Aron CK och välkänd äventyrare och inspiratör

Team Aron CK är Sveriges nyaste cykelklubb för alla er som brinner för att cykla i härlig gemenskap, präglat av glädje. klubben prioriterar säker cykling med respekt för varandra samtidigt som man bidrar till livsviktig forskning.

Idén bakom Team Aron CK kommer från att ”kunna svettas för en god sak”. Flera av initiativtagarna har upplevt ett stort antal mil på cykeln tillsammans med Ride of hope och även med ”Team Aron” under deras cykeläventyr genom Sverige 2018. Team Aron CK har som mål att ta med känslan från Ride of Hope in i cykelvardagen.

Genom att bli medlem i Team Aron CK stödjer du Barncancerfonden, alla träningar och event kommer att stödja livsviktigt arbete och föreningens överskott kommer årligen tillfalla Barncancerfonden. Tillsammans kommer hoppas man bidra med 100 000-tals kronor!

Team Aron CK har som mål att ha träningsverksamhet i hela Sverige och kommer även arrangera ett flerdagarsevent i Dalarna under vecka 31.

Häng med du också och svettas för en god sak!