Om Team Aron CK

Team Aron CK är cykelklubben som du gärna kompletterar med. Under sina första två år har man cyklat in mer än 1 00 000 kronor till Barncancerfonden.

"Med Team Aron CK har vi skapat en plattform för att kunna bidra till viktig forskning samtidigt som vi tränar och mår bättre! Utan Barncancerfondens livsviktiga arbete hade jag sannolikt inte överlevt den cancer som jag hade som barn."

Aron Anderson – medgrundare av Team Aron CK och välkänd äventyrare och inspiratör

Team Aron CK är cykelklubben för alla er som brinner för att cykla i härlig gemenskap, präglat av glädje. Klubben prioriterar säker cykling med respekt för varandra samtidigt som man bidrar till livsviktig forskning. 

Idén bakom Team Aron CK kommer från att ”kunna svettas för en god sak”. Flera av initiativtagarna har upplevt ett stort antal mil på cykeln tillsammans med Ride of Hope och även med Aron Andersons ”Team Aron” under deras cykeläventyr genom Sverige 2018.  

Klubben bildades i januari 2020 och har tagit över arvet att arrangera Ride of Hope varje sommar. 

Genom att bli medlem i Team Aron CK stödjer du Barncancerfonden. Alla träningar och event kommer att stödja livsviktigt arbete och föreningens överskott kommer årligen tillfalla Barncancerfonden. Tillsammans kommer man bidra med 100 000-tals kronor! 

Team Aron CK kommer arrangera flera event årligen och även bilda lokala träningsställen där möjlighet finns via engagerade medlemmar. Man har även aktiviteter i den virtuella världen på Zwift med uppskattade sällskapsrundor. Team Aron CK har som mål att komplettera lokala cykelklubbar med sina event och aktiviteter där alla välkomna att vara med och därmed bidra till Barncancerfonden  

Häng med du också och svettas för en god sak!  

Mer information hittar du på www.teamaronck.se eller www.facebook.com/groups/teamaronck