Spin of Hope på Allt för hälsan-mässan

Kom och träffa Barncancerfonden på Allt för hälsan på Älvsjömässan i Stockholm, torsdag till söndag den 6-9 november. I monter B10:38 börjar uppladdningen inför Spin on Hope 2015 med spinning och information.

I mars varje år arrangerar Barncancerfonden Sveriges största spinningevent - Spin of Hope - och samlar in pengar till barncancerforskning tillsammans med motionärer. På gymanläggningar över hela landet hålls spinningcyklarna igång från 07 på morgonen till 19 på kvällen. Snart är det dags att anmäla sig till Spin of Hope 2015. Över 50 anläggningar har redan registrerat sitt deltagande. Den 24:e november öppnar anmälan för privatpersoner som då kan anmäla sig direkt till önskad anläggning.

På Allt för hälsan-mässan håller Barncancerfonden till i monter B10:38 där man får reda på allt man behöver veta om Spin of Hope. Dessutom kan man träna en stund på en spinningcykel mot en gåva i bössan. Där finns också armband till försäljning, vår senaste forskningsrapport och personal från Barncancerfonden som kan svara på frågor.  

Mer info om Spin of Hope finns på Barncancerfondens webbplats

Info, biljetter och vägbeskrivning till mässan finns på mässans webbplats