Barnsupporter Företag 3 månader
6 000 kr(exkl. moms)

Barnsupporter Företag 3 månader

Med det här företagspaketet är ditt företag med och stödjer den viktiga kampen mot barncancer. Med kampanjmaterialet som ingår visar ni enkelt upp ert engagemang för kunder och kollegor.

Det här är vårt nya digitala företagspaket, som du kan köpa när som helst på året och som gäller under tre månader. Här ingår alla våra kampanjer för den aktuella perioden, och det bästa av allt är att materialet uppdateras automatiskt beroende på säsong och kampanj! Himla bra, eller hur?

Allt det här får du:

  • Ett intyg som du kan skriva ut och sätta upp
  • Ett kampanjmärke till er webbplats*
  • En mejlsignatur för både intern- och extern mejl*
  • Digitala kort till era kunder och medarbetare

Oavsett när på året ditt företag köper Barnsupporter Företag 3 månader ingår alla våra kampanjer för perioden, så välj om du vill synas i samband med till exempel Internationella barncancerdagen och Fotbollströjefredag eller om du hellre vill kicka igång ert paket lagom till Barncancermånaden.

När det gäller de digitala korten kan du nu skicka ett obegränsat antal till era kunder, kollegor och leverantörer. Du väljer motiv och mottagare – vi fixar leveransen!

*När ditt företag köper ett digitalt företagspaket från Barncancerfonden behöver du aldrig byta ut mejlsignaturen eller kampanjmärket själv, för det gör vi åt dig. Materialet uppdateras med våra aktuella kampanjer, både på er webbplats och i er mejlklient.

Oavsett antal anställda kommer alltså den nya mejlsignaturen bytas ut automatiskt hos alla medarbetare samtidigt – enkelt och smidigt! Motiven för de digitala korten uppdateras också löpande med aktuella kampanjer.

Frågor eller funderingar kring våra paket?

Vi hjälper dig gärna med stora och små frågor. Kontakta oss på 08-128 154 00 eller på foretagsinfo@barncancerfonden.se.

Skapa diplom

Hur mycket vill du ge?

Dela detta med dina vänner