Barncancermånaden-paketet 2024
6,000 kr(exkl. moms)

Barncancermånaden-paketet 2024

Under september kraftsamlar vi i kampen mot barncancer. Genom att köpa ett digitalt företagspaket kan ni enkelt visa upp för era kunder, leverantörer och anställda att ni också är med och stödjer vårt viktiga arbete.

Under hela september - barncancermånaden - engagerar sig människor och företag i hela landet för att göra skillnad för barn med cancer och deras familjer. Med innehållet i Barncancermånaden-paketet visar du och ditt företag att ni också stödjer kampen mot barncancer och är med och skyndar på forskningen till nya viktiga framsteg. 

Paketet innehåller:

  • Ett kampanjmärke som ni kan lägga upp på er webbplats*.
  • En bild till er mejlsignatur att använda i all mejlkommunikation, både externt och internt*. 
  • Bilder och textförslag till inlägg på era sociala medier. 
  • Tillgång till vår nya mejlfunktion så ni enkelt kan dela ert fina engagemang med alla era kontakter.  

*När ditt företag köper ett digitalt företagspaket från Barncancerfonden behöver du aldrig byta ut mejlsignaturen eller kampanjmärket själv, för det gör vi åt dig. Materialet uppdateras med våra aktuella kampanjer, både på er webbplats och i er mejlklient.

Oavsett antal anställda kommer alltså den nya mejlsignaturen bytas ut automatiskt hos alla medarbetare samtidigt – enkelt och smidigt! Motiven för de digitala korten uppdateras också löpande med aktuella kampanjer.

Hur mycket vill du ge?

Dela detta med dina vänner