Han budade hem lunchen med Läckberg

Det var Joachim Lindborg, Uppsala, som budade hem lunchen med Camilla Läckberg på The Cube by Electrolux till förmån för Barncancerfonden häromsistens.

Auktionen slutade på otroliga 26 000 kronor (!) vilket också gav Joachims nära och kära möjlighet att avnjuta en god lunch på hög höjd - The Cube låg nämligen på Kungliga Operans tak! Nu har den dragit vidare till en ny destination i Europa, med nya kockar och nytt kök. Joachim själv kommenterar det hela så här:

- Jag har länge velat äta på The Cube men aldrig kunnat boka bord. När jag såg auktionen och att det hängde ihop med Camilllas insamling bestämde jag mig. Det känns jättehärligt att kunna bidra till en god sak och samtidigt få bjuda mina nära och kära på en fin upplevelse som vi länge kommer att minnas. Mitt engagemang i auktionen har redan inspirerat fler att bidra till Barncancerfonden och många har tackat varmt för mitt initiativ. Som egenföretagare känns detta såklart extra kul att få vara med att påverka tillsammans med andra drivande aktörer.

Initiativet kommer ursprungligen från Electrolux som ville organisera en auktion för en lunch i The Cube för att kunna bidra till Barncancerfondens arbete.

- Att göra det i form av en auktion gav också en möjlighet att ytterligare engagera företag och konsumenter i Barncancerfondens arbete och öka spridningen av deras insamling, säger Gabriella Picano på Electrolux.

Jag tycker det är otroligt inspirerande att se hur olika kreativa initiativ kan leda till något gott, så låt er gärna inspireras av detta - på flera sätt - goda exempel!

//Johanna Perwe