Walk of Hope Vilsta

Var med i kampen mot barncancer. Välkommen till vår promenad. Barn och cancer hör inte ihop. Promenera med oss och hjälp samtidigt till att bidra så att fler barn ska överleva.

Var med i kampen mot barncancer genom att gå Walk of Hope. Betala 100 kr eller mer om du vill delta, för en hel familj betalar man 250 kr. Har du inte möjlighet att gå, kan du ändå bidra genom att skänka en gåva. Varje steg och varje krona hjälper till i kampen mot barncancer, och ALLA pengar går självklart oavkortat till Barncancerfonden!

PLATS: Vilsta friluftsområde (nära Vilstabacken), Eskilstuna

NÄR: Lördagen den 11 september 

TID: Från 11.00-15.00 kommer vi finnas där.

Banan är markerad och på högst 2,5 km - lätt att ta sig fram och därmed också lämplig för barnvagnar och rullstolar. Längs sträckan kommer det finnas en tipspromenad som man kan välja att delta i. Efter promenaden kommer det finnas fika för en valfri slant (betalas med Swish, där allt oavkortat går till Barncancerfonden Mellansverige).

Varmt tack på förhand! Hoppas vi ses och att ni vill vara med och bidra!

Anmälan

Läs mer och anmäl er till Walk of Hope Vilsta här:

Walk of Hope Vilsta

Eller kom och anmäl er på plats (endast Swish-betalning då).

Barncancerfondens Walk of Hope-sida hittar du också alla andra arrangerade promenader i Mellansverige och i hela Sverige.

TIPS: Hör av er till vänner, släkt, svärmor, etc. och njut av varandra och en vacker promenad. Eller ta med en träningskompis och jogga ett eller flera varv samtidigt som ni är med i kampen.

Varmt välkommen!

Kontakt

Christin Collin, Eskilstunagruppen
christincollin@live.se
0733-78 63 14