Uppstart - gruppsamtal för dig som mist barn

Du är inte ensam, vill du ses och prata? Nu startar vårens digitala samtalsgrupper för dig som förälder till ett barn som dött i cancer under de senaste två åren.

Vi vet att möten med andra som delar samma erfarenhet kan ge styrka, vilket kan underlätta i den nya verklighet som ni nu upplever utan ett älskat barn. Barncancerfonden Västra bjuder därför in Mellansveriges medlemmar till gruppsamtal för föräldrar som har mist ett barn i cancer. 

Med som stöd och värdar i samtalsgruppen finns Marie Pervik, socionom och psykoterapeut, samt en förälder från vår Visommist-verksamhet. Tillsammans har de god erfarenhet och kunskap om sorg och sorgebearbetning. 

Att träffas i grupp och få prata om sina upplevelser över tid kan vara till hjälp. Det känns tryggt att veta att man inte är ensam, och att få dela sina upplevelser i ett sammanhang där alla förstår utan "filter". 

Samtalsgrupperna startar i maj och för att alla deltagare ska få tid och utrymme för samtal, kommer grupperna bestå av fyra föräldrar/föräldrapar samt samtalsledare. Grupperna ses digitalt/via länk fem gånger, med tre veckors intervall.

Du väljer själv vilken grupp/vilket uppstartsdatum som passar dig:
2 maj
9 maj
16 maj

Samtalen pågår under ett par timmar och du som deltar behöver endast ha tillgång till en dator, Ipad eller telefon.

Kontakt

Petra Ambjörnsson
Föreningskoordinator Barncancerfonden Västra
072-181 91 67
petra.ambjornsson@barncancerfonden.se

Välkommen att anmäla dig via formuläret nedan.

Anmälan är avslutad.