En match för livet

Hockeyveteraner engagerar sig för barn med cancer – arrangerar stjärnspäckad hockeymatch i Leksand. Som medlem i Barncancerfonden Mellansverige är du bjuden till matchen.

Den 18 augusti 18.00 arrangeras ”En match för livet” i Tegera Arena i Leksand. Matchen som spelas mellan före detta storspelare från Leksands IF och Mora IK, kommer sändas på CMore som del i deras försäsongsprogram. Tillsammans med flera välkända hockeyspelare hoppas arrangörerna Mikael Simons och Jonas Westerling få hockeyfans i hela landet att gå samman och bidra i kampen mot barncancer.

2019 arrangerade hockeyveteranerna Mikael Simons och Jonas Westerling en välgörenhetsmatch för att samla in pengar till Tobias Forsberg som förlamades under en hockeymatch i Leksand 2018. I år har duon beslutat sig för att göra en repris på succén, men den här gången ska insamlade medel skänkas till Barncancerfonden.

Läs mer om En match för livet

Som medlem i Barncancerfonden Mellansverige är du här välkommen att anmäla din familjs intresse för att gå på matchen. Ni blir då bjudna på biljetterna och kommer att få sitta i loge och se matchen som exklusivt inbjudna gäster. Fler aktiviteter i samband med matchen kommer eventuellt också att bli möjligt.

Platserna är begränsade, och vid stort intresse sker prioriteringen genom våra vanliga turordningsprinciper.

Varmt välkomna att anmäla er via formuläret nedan, senast den 6 augusti. efter detta får ni besked inom kort.

Kontakt

Tove Söderberg
Dalagruppen
Tel. 070-412 59 21
tove86@hotmail.com

ANMÄLAN ÄR AVSLUTAD.