Digital vinteravslutning

Digital vinteravslutning

Vinteravslutning med artisterna Dotter, Daniel Norberg och Axel Schylström

Går du i grundskolan och är under behandling, eller är färdigbehandlad, för cancer? Då är du inte ensam, och är tillsammans med din familj varmt välkommen till Barncancerfondens digitala vinteravslutning! 
  
Under sändningen kommer stjärnskottet Dotter bjuda på ett exklusivt live-uppträdande. Även artisten Axel Schylström kommer till studion för att berätta om sin otroliga resa från den svåra olyckan som förändrade hans liv till framgångarna som Idol-artist. Tillsammans med Dotter kommer han svara på frågor från dig och andra deltagare, som du kan skicka in till oss innan avslutningen. 
 
Du kan också vara med och skriva en låt tillsammans med programledaren och artisten Daniel Norberg! Under sändningen utmanar vi Daniel att snickra ihop en ny sång med hjälp av dig och andra deltagare. Vad får dig att skratta? Vad drömmer du om och vad längtar du efter? Skicka in dina förslag på ord och meningar i anmälningsformuläret nedan.
 
Du hör ju, detta är en avslutning med extra allt (har vi nämnt alla hälsningar från våra hemliga gäster som vi också kommer spela upp?). Vi hoppas att du och din familj kommer och firar med oss.

Välkommen!

Anmäl dig här!