Vi ses på Runö!

Camp Together - Ungdomsstorläger 2022

Välkommen till Barncancerfondens ungdomsstorläger 2022! Äntligen kan vi vara tillsammans och ses på riktigt igen, och det gör vi på vackra Runö utanför Stockholm 26-29 maj. Välkommen till Camp Together!

Camp Together - Barncancerfondens ungdomsstorläger 2022!

Mellan den 26-29 maj (Kristi himmelsfärdshelgen) 2022 är det dags för ett nytt fysiskt ungdomsstorläger för barncancerdrabbade ungdomar mellan 13-19 år. Denna gång ses vi på vackra Runö i Åkersberga utanför Stockholm. På anläggningen Runö Möten & Events kommer vi ha tillgång till en fantastisk miljö som inbjuder till både spännande utomhusaktiviteter och värdefulla möten för dig som är ung och barncancerdrabbad eller är syskon till en barncancerdrabbad. 

Runö

Runö ligger på en halvö i ett naturreservat i Åkersberga i Roslagen. Du är här omgiven av vacker skärgårdsnatur men har inte mer än 30 minuter till Stockholm (tåg och flyg). Här kan man njuta av den rogivande naturen, pool och gym, biljard, dart, fotbollsspel eller en aktuell konstutställning. På Runö Möten & Events finns nämligen av Sveriges största och häftigaste privata konstskatter. Det handlar om en unik samling konst, med totalt över 700 verk.

Välkommen till Camp Together!

Den här sidan uppdateras löpnade med information om ungdomsstorlägret 2022.
Har du frågor - se dokumentet "Vanliga frågor och svar" (PDF)

Anmälan

OBS! Anmäl dig senast den 27 mars!

Anmäl dig till Camp Together här (extern sida)

Ledare sökes!

Till ungdomsstorlägret behöver vi ledare – vuxna deltagare, som vill vara med och arbeta ideellt under lägret. Att vara ledare på Barncancerfondens ungdomsstorläger är ett roligt och meriterande uppdrag där vi söker personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Vill du åka med som ledare på ungdomsstorlägret 2022? Välkommen att kontakta din lokala förening och anmäl ditt intresse!

Barncancerfondens ungdomsstorläger

Barncancerfonden och de lokala Barncancerfonden-föreningarna bjuder varje år in ungdomar mellan 13-19 år till ett storläger någonstans i Sverige. Lägret vänder sig till dig som har eller har haft barncancer och till dig som är syskon till en barncancerdrabbad. Storlägret i slutet av maj brukar samla uppåt 200 ungdomar. 

Tidigare år har Barncancerfondens ungdomsstorläger bland annat arrangerats i Kiruna (Norra), Bokenäs (Västra), Tammsvik (Stockholm), Isaberg (Södra), Kolmården (Östra) och Sälen (Mellansverige).

Ungdomsledare och transporterna till och från lägret samordnas av respektive lokalförening.