Camilla Mattsson och George Markarian äger och driver sedan en månad tillbaka Hotell Stella i Uppsala och bjuder in Barncancerfonden Mellansverige till en helg i Uppsala.

Tid tillsammans - En helg i Uppsala

På internationella barncancerdagen den 15 februari har du som barncancerdrabbad möjlighet till en helg med hotell och aktiviteter i Uppsala tillsammans med en förälder.

Den 15 februari är internationella barncancerdagen, då barn med cancer uppmärksammas över hela världen. I Sverige genomförs då på många orter ljusmanifestationer för att sätta ljus på frågan och samla in pengar till Barncancerfonden.

Den 15 februari bjuder Barncancerfonden Mellansverige in dig som är barncancerdrabbad till en helg i Uppsala tillsammans med en förälder. Helgen inkluderar gratis boende och frukost på Hotell Stella i Uppsala. Är du mellan ca 5-9 år bjuder vi dig också på föreställningen "Tänketankar med Hanna och Axel" på Uppsala Konsert & Kongress. Dessutom erbjuds rabatter på tre restauranger i Uppsala. Allt för en heldag tillsammans!

Camilla Mattsson och George Markarian äger och driver sedan en månad tillbaka Hotell Stella i Uppsala, och är personerna bakom initiativet. För George känns engagemanget naturligt.

– Jag och min familj kom från Libanon till Sverige 1982, berättar George. Och sedan det har jag själv fått mycket hjälp i mitt liv. Nu känns det självklart att ge tillbaka på olika sätt. Min pappa och mina kusiner är också cancerdrabbade, så därför känns det naturligt för mig att göra något för cancerdrabbade familjer. 

George vill också ge möjligheten till tid - tid tillsammans.

– Det är så viktigt att avvara tid tillsammans, fortsätter han. Och det tänker man inte på förrän det händer något och då det kanske är för sent. Alla är så upptagna idag och tider rinner bara iväg. Därför vill vi bjuda på en hotellvistelse för de som kanske allra mest behöver komma bort tillsammans en stund.

– Jag är inte religiös, men jag tror ändå på någon slags karma, avslutar George. Om man gör något bra i livet, så får man också mycket tillbaka.

Är du cancerdrabbad och medlem i Barncancerfonden Mellansverige?
Då har du möjlighet till följande:

Tid tillsammans - En helg i Uppsala

  • En hotellnatt på Hotell Stella i Uppsala, inklusive frukost, den 15-16 februari för dig och EN förälder eller motsvarande.
  • 2 biljetter till föreställningen "Tänketankar med Hanna och Axel" på Uppsala Konsert & Kongress lördagen den 15 februari 13.00. 
  • GRATIS mat för barnet och 20% rabatt för vuxen på restaurang Il Forno Italiano i Uppsala
  • 15% rabatt på restaurangerna Hodja och Meza i Uppsala.

Hotell Stella bjuder på boende och frukost. Uppsala Konsert & Kongress bjuder på biljetterna. Biljetter och kod för rabatten på restaurangerna ges vid bekräftelse.

Uppsala Konsert & Kongress, foto: Patrik Lindell

Anmälan sker via formuläret nedan, senast den 5 februari.

Begränsat antal platser. Urval sker genom föreningens turordningsprinciper. 

För frågor, kontakta Jens Norberg, föreningsinformatör:
mellansverige@barncancerfonden.se

Välkommen till en helg i Uppsala!

 

Senast uppdaterad:
Publicerad:
Fotograf: Jens Norberg
Skribent: Jens Norberg
Faktagranskad av: