Foto: Katarina Hansson Bild från: Orbaden Spa & Resort

Spa på Orbaden

Välkommen att utbyta erfarenheter med andra föräldrar i en avslappnande miljö. Den 26-27 november ses vi på Orbaden Spa och Resort.

Barncancerfonden Mellansverige bjuder in till en aktivitet som riktar sig till föräldrar som vill utbyta erfarenheter med andra föräldrar i en avslappnande miljö och samtidigt ladda batterierna. Den 26-27 november ses vi på Orbaden Spa & Resort – en magisk plats i Hälsingland!

15.00 samlas vi i receptionen där det finns soffgrupper. Då har vi tid att hälsa på varandra och få kort information om vistelsen.

Vi har tillgång till spa under hela kvällen och vi har tillgång till spa-lobbyn under eftermiddagen, där det finns sittplatser och bjuds på frukt. Vi äter en gemensam middag i restaurangen.

På morgonen efter bjuds det på frukost och det är valfritt att delta på ett pass som kan vara yoga eller meditation. Eller varför inte ta en morgonpromenad i det vackra landskapet?

Det är valfritt att för egen kostnad köpa till behandlingar eller lunch.

Vi ses!

Läs mer om Orbaden

Anmäl dig via formuläret nedan, senast den 27 oktober.

ANMÄLAN ÄR AVSLUTAD.

Aktiviteten har ett begränsat antal platser. Anmäler sig fler än kapaciteten, sker urvalet av deltagare utifrån föreningens turordningsprinciper. Besked lämnas efter anmälningsperiodens slut.

Kontakt

Jessica Albinsson
Tel: 0730-60 92 99
E-post: jessica.albinsson@icloud.com

Foto: Moa Stefansdotter