Digital Skönhetskväll - INSTÄLLT

Välkommen till en mysig skönhetskväll med Carolina Flodell, makeupartist och hårstylist. Har du cancer och är mellan 14–19 år, så är du varmt välkommen att anmäla dig till vår digitala sminkkurs! AKTIVITETEN ÄR INSTÄLLD.

Aktiviteten är inställd. Kontakta Sussan Isaksson för mer information.

Sussan Isaksson
Telefon: 0702-09 89 86
E-post: sussan.bcf@gmail.com

Digital Skönhetskväll

Kursen är ca 2 timmar och du deltar efter din egen förmåga. Carolina går igenom vad som är viktigt att tänka på när det gäller hudvård, eftersom hud och slemhinnor kan bli extra sköra vid cancerbehandling. Du får allmänna skönhetstips och får lära dig hur du lägger foundation och puder. Vi går även igenom hur du sminkar dina ögon och ögonbryn. Det är en fördel om du provat på att sminka dig tidigare. För dig som använder sjal eller peruk kommer vi att visa hur du knyter sjalar och du får chans att fråga allt du vill veta om hår och peruk.

Urval och övrig info

Kursen är digital och riktar sig i första hand till A-medlemmar. Antal deltagare är max 6 personer. Om antalet anmälda blir fler än vi har plats för kommer vi anordna ytterligare kurser. Ett urval görs och du får i god tid veta om du fått plats på skönhetskvällen. Carolina som är utbildad stylist har själv varit sjuk i cancer som ung vuxen, och Sussan som anordnar kursen har även hon haft barncancer.

Teknik

Till dig som antas till kursen kommer vi att skicka ut en länk som du klickar på när du ska ansluta. För att få ut så mycket av möjligt av skönhetskvällen, rekommenderar vi att du sitter vid en dator med webbkamera, och gärna med ett bra ljus i rummet.

Anmälan

Anmälan sker via formuläret nedan, senast den 31 mars.
Bifoga gärna en bild på ditt ansikte till din anmälan. Bilden kommer endast att användas i syfte att ge dig de bästa smink- och hudvårdsråden och kommer inte att delas eller sparas. 

Välkommen med din anmälan!

Kontakt

Sussan Isaksson
Telefon: 0702-09 89 86
E-post: sussan.bcf@gmail.com

Saga Lundin

Saga Lundin, en starkt lysande stjärna i barncancerhimlen. När hår, fransar och ögonbryn fallit av på grund av cytostatikabehandling, fick Saga här lära sig allt om make up och sjalknytning tillsammans med make-up-artisten Carolina Flodell, arrangerat av Barncancerfonden Mellansverige.
2018 förlorade Saga kampen mot cancern. Till Sagas minne, och för att fortsätta glädja, fortsätter föreningen att arrangera make up-aktiviteter för barncancerdrabbade ungdomar. Välkommen med din anmälan!