Foto: fotooscar.se Bild från: Sirius Fotboll

Hemmamatch med Sirius

Välkommen till hemmamatch med Sirius Fotboll! Söndagen den 4 september tar Sirius emot Djurgården hemma på Studenternas, och Barncancerfonden Mellansverige bjuder in våra medlemsfamiljer till en härlig fotbollsupplevelse i Uppsala.

Barncancerfonden Mellansverige inleder nu ett samarbete med Sirius Fotboll – Uppsalas herrlag i allsvenskan. Det innebär att föreningen har förmånen att under hösten bjuda in våra medlemmar till Sirius hemmamatcher på Studenternas i Uppsala.

Aktiviteten vänder sig i första hand till våra A-medlemmar och är särskilt lämplig för de familjer som befinner sig på Akademiska sjukhuset, som i stort sett har Uppsalas nya fotbollsarena som granne. Hela familjen är välkommen, men en ålder på minst 7 år rekommenderas. För att så många familjer som möjligt ska få kunna gå, har vi satt en gräns på max 4 personer per grupp.

Innan matchen, som startar 15.00, kommer vi att mötas upp för att träffa varandra och samtidigt välkomnas av IK Sirius representanter. Självklart bjuder vi också på klubbens profilprodukter – kepsar etc., så att vi tillsammans med Sirius-klacken hjälper och leder hemmalaget till vinst. Kom ihåg: Uppsala är blåsvart!

Läs mer om Sirius och matchen här:

IK Sirius - Djurgården - Sirius Fotboll

Varmt välkommen att anmäla din familj via länken nedan, senast den 21 augusti.

Antalet platser är begränsat. Vid stort intresse sker urval utifrån föreningens turordningsprinciper.

Anmälan

Sista anmälningsdatum: 21 augusti

Anmäl dig till Hemmamatch med Sirius, 4 september

Kontakt

Jens Norberg
Föreningsinformatör
Barncancerfonden Mellansverige
E-post: mellansverige@barncancerfonden.se
Tel. 0731-81 04 56