Foto: fotooscar.se Bild från: Sirius Fotboll

Hemmamatch med Sirius

Välkommen till hemmamatch med Sirius Fotboll! Söndagen den 6 november tar Sirius emot Varbergs BoIS hemma på Studenternas, och Barncancerfonden Mellansverige bjuder in våra medlemsfamiljer till en härlig fotbollseftermiddag i Uppsala.

Barncancerfonden Mellansverige har inlett ett samarbete med Sirius Fotboll – Uppsalas herrlag i allsvenskan. Det innebär att föreningen har förmånen att under hösten bjuda in våra medlemmar till Sirius hemmamatcher på Studenternas i Uppsala.

Aktiviteten vänder sig i första hand till våra A-medlemmar och är särskilt lämplig för de familjer som befinner sig på Akademiska sjukhuset, som i stort sett har Uppsalas nya fotbollsarena som granne. Hela familjen är välkommen, men en ålder på minst 7 år rekommenderas. För att så många familjer som möjligt ska få kunna gå, har vi satt en gräns på max 4 personer per grupp.

Innan matchen, som startar 15.00, kommer vi att mötas upp för att träffa varandra och samtidigt välkomnas av IK Sirius representanter. Självklart bjuder vi också på klubbens profilprodukter, så att vi tillsammans med Sirius-klacken hjälper och leder hemmalaget till vinst. Kom ihåg: Uppsala är blåsvart!

Läs mer om Sirius och matchen här:

20221106: IK Sirius - Varberg BoIS - Sirius Fotboll

Anmälan

Varmt välkommen att anmäla din familj genom att skicka ett mejl till:

mellansverige@barncancerfonden.se, senast den 1 november.

Ange fullständigt namn och hur många biljetter ni önskar.

Välkomna! 

Kontakt

Jens Norberg
Föreningsinformatör
Barncancerfonden Mellansverige
E-post: mellansverige@barncancerfonden.se
Tel. 0731-81 04 56