Familjehelg på Furuvik

Barncancerfonden Mellansverige välkomnar våra medlemmar till en familjehelg i Furuviksparken 2-3 juli.

Varmt välkommen till Familjehelgen på Furuvik!

Varmt välkommen till Furuviksparken med Barncancerfonden Mellansverige den 2-3 juli! Det är närmare 100 familjer som deltar och vi ser verkligen fram emot att träffa er alla. Fantastiskt roligt!

Här följer information om hur programmet är upplagt.

Först; läs gärna mer om parken på Furuviks hemsida och planera er vistelse utifrån informationen där. Observera att man räknas som vuxen vid 13 år – med tanke på åkband.
Tips & information | Furuvik

Lördag 2 juli
Ankomst mellan 10.00-12.00 via parkens huvudentré och på ”röda mattan”. Här blir ni emottagna av föreningens representanter och Furuviks personal, och ni kommer då att få ett kuvert med information om ert boende, entrébiljett, åkband, lunchkuponger samt tiderna för middagen på Havskrogen.

Middagen på Havskrogen är uppdelad på tre olika tider: 16.00, 17.30 och 19.00. Mellansveriges styrelse hälsar er välkomna. Vi ber alla att respektera er tilldelade tid, då det är många som ska äta. När ni lämnar parkområdet får ni en stämpel och kan därefter gå in i parken igen.

Konserten med Newkid börjar 20.00. Parken öppen till 23.00.

Boendet är uppdelat på Elite Grand Hotel i centrala Gävle, Furuvik Havshotell samt i Furuviks stugor. Sänglinne och handdukar ingår i stugorna. På Elite ingår hotellfrukost, och alla boende i Furuvik får frukostpåsar att hämta från 07.00. Information om incheckningen på Furuvik kommer senare.

Läs mer om Elite Grand Hotel här:
Elite Grand Hotel Gävle | Elite Hotels

Söndag 3 juli
08.20 öppnas dörren för Godmorgon Djuren. För er som bor på Elite eller har ordnat eget boende är huvudentrén och havsentrén öppen fram till 08.30.

Söndagen disponeras sedan utifrån eget önskemål. Parken stänger 19.00.

Välkomna till Furuvik!

Anmälan

 

OBS! Vid utebliven medverkan eller för sent återbud utan giltig orsak, debiteras anmäld medlem 200 kr.

Läs mer om Furuvik

Kontakt

Jessica Albinsson
Tel: 0730-60 92 99
E-post: jessica.albinsson@icloud.com