Välkommen till Kungsbyn! Bild från: kungsbyn.se

Familjedag på Kungsbyn

Varmt välkommen till en heldag på Kungsbyn – djur- och temaparken utanför Västerås! En dag på Kungsbyn är en dag du aldrig glömmer!

Den första aktiviteten med vår nya Västeråsgrupp blir söndagen 11 juni på Kungsbyn – en spännande och lärorik dag för hela familjen. 

Vi träffas på parkeringen 10.00 och sedan får vi ta del av Kungsbyns dagsprogram. Parken stänger 16.00.

Det kommer bl.a. finnas ponnyridning, pilbågsskytte, safari, Rise of the dinosaurs (föreställning) och utfodring med häst, traktor och vagn. 

Vi bjuder på köttbullar och potatismos till lunch. Glöm inte att meddela eventuell specialkost.

Välkommen att anmäla dig nedan (extern sida), senast den 7 juni!

Om Kungsbyn

Kungsbyn är stor gård ute på landet med en temapark. Vår idé är att vara ett tryggt ställe där familjer kan ha en spännande och lärorik dag tillsammans. Vi älskar mötet med djur och natur och kopplingen till vår egen historia. Vår tro är att kunskap blir roligare om vi får aktivera flera sinnen. Följer ni vårt dagsprogram lovar vi en fängslande dag för både stora som små där alla sinnen aktiveras med oväntade upplevelser. Vårt mål är att du ska åka hem igen med nya kunskaper och en ny relation till djur och natur och en förståelse av hur allting hänger ihop. Det tror vi att hela världen mår bra av. Följ oss på vår spännande resa!

Läs mer om Kungsbyn

Kontakt

Emelie Söderholtz
Västeråsgruppen
Telefon: 073-023 04 16
E-post: emeliesoderholtz@hotmail.com

Anmälan